Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başıma, geldi

Bu Benim Başıma Geldi

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Benim Başıma Geldi

isteyen inanmamakta özgür

kücüktüm kaç yasında oldumu hatırlamıyorum geceydi yatmıstık ben genelde odamın giris kapısına bakarak yatarım bişi gördüm odanın dısında bişi annem sandım anne anne diye sesleniyorum ses yok alla alla diyip uyumak istedim gözümü kapattım tabi uyku yok bende gecenini bi yarısı tekrar açtım gözümü insana benzeyen simsiyah bişi korktum biraz uyuyum belki gecer rüyadır dedim tekrar gözümü kapatım açmamla birlikte tam yanı basımda belirdi sadece gözlerini gördüm diyer her yeri karanlık ve öylece uyandım

ikinci olAYDA yine kücükken köyde olmuş bi olay

bi kaç kuzen oturmus hayalet hikayeleri fln anlatıoz hikayeye göre rüyanda biri sana seslenirse sakın seslenme carpılırsın aynı gece uyurken bi kuzenim bana seslendi tam cevap verecekken konusulanlar nasıl oldu bilmem aklıma geldi son anda cevap vermedimyoksa carpılcaktım

bide kücükken ablamın oyuncak bebeginden cok korkardım hep rüyama girer canlanır beni yemeye kalkardı o bebegi ablama atmasını söyledim oda kabul etti bebegin evden gitmesiyle rüyalarda bitti

bunlar gercek yasadıklarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com