![]() |
Kalbim Kalbine Emanet Yar; Ben Ruhuna Talibim..... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbim Kalbine Emanet Yar; Ben Ruhuna Talibim.....iKi Varlık iKi Yürek aTar DururmuS Uzaklarda Ve ßu Varlıkların Kalpleri KanarmıS Her Gece Kalßim Hep Kanamaya Mahkum Sanki ![]() ßir Kez de Kanamasa Sanki ![]() ![]() ![]() ![]() Her Zaman Tek ßasıma Yasadım Sevdamı ![]() ![]() Tek Kisilik Dünyamda Cok Kisilik Sevdim ![]() Kocaman Sevdim ![]() ![]() Sitem Deqil ßu Sözlerim Sakın Ha Yanlıs Anlama Sevgili ![]() ![]() Gönül Kırgınlıgı ßu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırgınlığım Tamamen Kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßu Yürek Var Ya ßu Yürek ![]() ![]() Durur Durur Nerde imKansız Var Gider Onu Sever iSte ![]() ![]() SesSiz Sevmeye Odaklı Kalßim Sanki ![]() ![]() ![]() Sevmeler Hep iCten ![]() ![]() ßen Seni ßir Kenardan ![]() ![]() ![]() ![]() öZLedim Seni ![]() ![]() ![]() Ruhun ßensizliğin ağırLığını Cekiyor mu Su Dakikalarda ![]() ![]() ßilmiyorum Ve ![]() ![]() ![]() ![]() Suskunluğun aSKından Daha Cok Deliye Ceviriyor ßilesin ![]() ![]() SesSizliğinin Yanında SensizLiğine De Mahkum eTme ßeni Sevgili Ne oLur ÖzLemin ßazen iSyana YöneltSe De Kalßimi Ve DiLimi Yine De oRDa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßeni De ßeraßerinde Götürdüğünü ßiliyorum ![]() Her an aKLında oLmaSam Da Sevdam Girdi Ya ßir kez Yüreğine Arada HatırlaSan Da oLur ßeni ![]() ![]() Sitemim Yok Sana Yüce GönüLLü SevDigim ![]() ![]() Sitemim Yok Sana ![]() ![]() ßir Yaprak Misali SaLınsa Da ßedenin Ardım Sıra ßil Ki aSLa iZin Vermem Yere DüSmene ![]() ![]() aVucLarımda SaKLarım Sana Ait oLan HerSeyi Sakladığım Gißi ![]() ![]() KeSke ßüyüteßilseydin Cocuk Cesaretini Ve KeSke aRTık MaZiDen TopLamak Zorunda HisSetmeSeydin ßölünmüS Kimliğini ![]() ![]() Cok iHTiyaCım Var ßuraLarda Sana ![]() ![]() VarLığına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßırak Mazi aDına YakıSır Sekilde Kalsın GeçmiSte ![]() Sen Maziyi ßende YaSadığın Milyon YıLLık aSk'La An ![]() ![]() GeriSini ßırak Yüreklerimiz YaSasın ![]() öZLüyorum Seni ![]() ![]() ![]() ![]() Hani Su Anda Cıkıp Gelsen ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcacık ![]() ![]() iCsem Hasreti Dudaklarından Kana Kana ![]() ![]() imKanSızLıgın TakıLsa Da Dikenlerine Hayatımın Seni Sevmek Ne Güzel Sevgili ![]() ![]() TarifSiz ![]() ![]() iCimde Sakladığım KimSesiz aSkın Sahißisin Sen ![]() ![]() Hep SenmiSsin ßeklediğim ![]() ![]() Sana SaklıyormuSum Yüreğimdeki Kırık Yetim DuyguLarı ![]() ![]() ASk'sın ßende ![]() ![]() ![]() ![]() Göremediğim ![]() ![]() ![]() ![]() SöylenmemiS Nice Sevda Sözümsün ![]() ![]() iCimdeki Yaralara ßelki De Tek Cözümsün ![]() ![]() Bir aTeş DüStü Yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() Hani Sol Yanımda GöğSümün Hemen aLTındaki Yer Var Ya ![]() ![]() aLev aLev Su anDa ![]() ![]() aCaßa Diyorum ![]() ![]() ßu Ama ![]() ![]() ![]() ![]() uZanıp Da ![]() ![]() ![]() ![]() ßelki De Kuruntu ![]() ![]() ![]() ![]() öyLedir Diye Umut eDiyorum iSTe ![]() ![]() ![]() ![]() Cok ßekledim Cünkü ![]() ![]() ![]() ![]() Sitem eTSem üZer miyim Seni ![]() ![]() Onca Zaman ßeklemiSim Seni ![]() ![]() Sitem eTmeDen ![]() ![]() ![]() ![]() Severim Ki ßen Seni ![]() ßeni Seviyorsun Diye Sevmiyorum Ya ![]() ![]() ![]() ![]() O Yüreği Ruhu TaSıdığın iCin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßu ßizim MaSaLımız Değil mi Sevgili ![]() ![]() Sonunda aSLa DüSmeyecek oLan üC eLma Var GerCi Ama ![]() ![]() SonSuz ßir MasaL oLsun ßizimkiSi ![]() ![]() Varsın oLmasın Sonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Varsın KimseLer ßilmesin Yüzyılın En Güzel aSk MasaLını ![]() ![]() SeSsiz SevmeLere Mahkum eTTin ßu Yüreği SevDiqim ![]() ![]() SenDen Gelen Her Güzel Seyle ßirlikte ßuna da EyvaLLah Kalßim Kalßine Emanet Yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßen Ruhuna Talißim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|