![]() |
Ellerinmi Titredi,Yüreğinmi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ellerinmi Titredi,Yüreğinmi?Ellerin mi titredi, yüreğin mi ![]() Umutlarımı vurmaya çalıştığın silahın kabzası sevgiden mi yoksa ![]() Beni yine öldüremedin, kalamadın pişmanlıklarınla, yine döndün bana sevdiceğim ![]() Hasrettin ellerine değdiğimde tutuşmaya, Muhtaçtın sevdama, sana dair her cümlenin sonuna uluorta öpmelerinle nokta koymaya ![]() Yine döndün bana ![]() Dönmedi yüreğim ihanetin kırmızısına, Yalnızlık ilmeğini geçiremedim boynuma, kabullenemedim asla bir başınalığımı Sarkaçlı saatimin tik taklarıyla birlikte geçip gidiverdi hüzünlerim Vuslatı andıkça ![]() Saksısını yitirmiş bir sardunya olmadım asla Gitmelerin dönmelerin eksiltmedi sevdamı, alıştırıvermişim yüreciğimi ister istemez Düşlerimi, hayallerimi budayamadı o gül makası uzak kalışların, arayışların Ağlama ne olur kaldır başını Mahalleye yıldızsız çöküveren geceler utanmadı kendinden, yalnızlığımı **üremediğinden ![]() Sende utanma kendinden tabularımız olmadı ki asla Emindim, işte yine bana döndün sevdiceğim ![]() Yorgun teknelere takılıp kalmışken, özdeşleştiriyorken kendimi, azgın dalgalarla seni Döndün işte alabildiğine muhtaç, utangaç, bir o kadar çaresiz,ıslak O sarmaşık sarmalarının sahibi sen değilmişsin gibi, Kollarına düşünce, dudaklarıma yapışınca kurtulamayan ben değilmişim gibi döndün işte olsa da bir yabancı gibi "Şimdi topla gözyaşlarını kaldırımlarından Gitmeliyiz ıslık çalarak Yalnızlığımdan ![]() |
![]() |
![]() |
|