Bir Liste Yap..... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Liste Yap.....Bir liste yap bana ![]() Benim için,,, senin listeni ![]() ![]() ![]() Bir liste hazırla Yaz alt alta; yaptıklarını düşünerek, bugüne kadar![]() ![]() ![]() De ki: “Sen olmasaydın, şunu yapmazdım! ![]() ![]() ”Ben olmasaydım yapmayacağın şeylerin listesini sırala alt alta veya eğer ben olmasaydım hayatında, bu şekilde yapmayacağın şeyleri sırala ![]() ![]() Ben olduğum için yaptıklarını/yapmadıklarını görmüş ol![]() Önce kendin için yap bunu, bana gösteremesen bile! ![]() ![]() Ya da bir kendin için yap, bir de benim için Ayrı ayrı![]() ![]() ![]() Bunlar, bencilliğin ve sencilliğin listesidir,,, ama daha da derini; bizcilliğin! ![]() ![]() Mühimdir; Sadece zihnimizde kalsa bile ![]() ![]() ![]() De ki: “Sen olmasaydın hayatımda, şu işi bu şekilde yapmazdım; sen olduğun için o şekilde yaptım ![]() ![]() Sen olduğun için filan yere gitmekten vazgeçtim![]() ![]() Sen burada olduğun için yanında kalmayı seçtim![]() ![]() Sen hayatımda olduğun için![]() ![]() ”Listelerin birinde beni kandırabilirsin emin ol, ve rahat ol; hatta kandırmaya çalışmanı da dilerim ![]() ![]() ![]() Ama kendi listen, yutulmuş jiletler gibidir; kırmızı izler bırakır zamanla, içinin yollarında! ![]() ![]() Sevmek; ateşi tutmaya benzer ![]() ![]() ![]() Sevmek; ateşi yutmaya benzer; yutmazsan, elinde tutamazsın! ![]() ![]() Hadi ![]() ![]() Bir liste yap bana; ve kendin oku!![]() ![]() Sendeki değerim işte budur! ![]() ![]() |
|
|
|