![]() |
Artık Kim/Sessiz/İm .. Ve Sen/Siz .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Kim/Sessiz/İm .. Ve Sen/Siz ..Kalem kırıldı ve ben içimdeki şehri terk ediyorum… ![]() şimdi birbirine değmeyen satırlarımın arasından ruhumu en karanlık yanından yalnızlığıma yol alıyorum… bırak!! çürümüş bedenim artık ecel olsan kar etmez… ![]() Kapat artık gözlerini leyli hicran sabahlarıma ![]() ![]() Tel tel dökülsün düşlerin düşmesin artık nefesin solumdaki sonsuzluğuma bir çığlıktır artık suskunluğum h/içimden sensizlik geçerken artık kim/sessiz/im…ve sen/siz… Görmüyor musun? İçimdeki şehrin tüm ışıklarını kapattım Uçurumlarımdan dudaklarına ölümler biçtim ölümsüzlük benim!! ölmeyi unutan y/anlarımla ![]() ![]() şimdi usulca acı acı çalan bir kemanın taksiminde can çekişir yalnızlığım ve hüznümü alan mey kadehlerinde boğuluyorum hiç/kırıklarla… ![]() Gülüşümü astım duvarlara gözyaşlarımı kefenledim Aşk’a dair tüm kelimeleri yaktım küllerinden bir mum yaptım Isınmayı unutan y/anlarımla Artık kim/sessiz/im ![]() ![]() Sabıkalı düşlerimin yamacındayım balçıkla sıvıyorum güneşimi Şimdi bir karınca yuvasındayım ve boğazıma kadar hüzne batmışım ![]() ![]() Hadi vur beni!! bir sahil boyu kör olsun dalgalar med cezirler sus/sun sen sus maviler sus/sun tüm susamışlıklarla ![]() ![]() hoş geldin yalnızlığım hoş geldin yitirmişliğim ![]() ![]() SÖYLENECEK SÖZ YOK GİDİYORUM BEN HOŞÇA KAL… |
![]() |
![]() |
|