![]() |
Senı Şımdıden Özledım!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senı Şımdıden Özledım!...Yokluğunun hesabını yapmaya günler kala yazıyorum bunları sana!sensizliğin saniyelerini sayacağım günlerin başlamasına az bir süre kala sadece bil diye , sadece sev diye yazılmış bu satırları ömrün oldukça saklaman dileğiyle! ![]() ![]() ![]() ![]() BİRİCİK SEVGİLİM?E Söze nasıl başlamalıyım bilmiyorum ![]() ![]() Karanlık gecelerimin aydınlık sabahı! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özleminin talan ettiği bu yürek şimdilerde mahşer yeri sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() Aydınlığın karanlığa düştüğü yerlerde ve denizlerin sahillere vurduğu zamanlarda aşığım sana ![]() ![]() Dudaklarıma dua olmuş adının baş harflerini içime kazı***** gideceksin sevdiğim!arkanda yitik bir beden ama seninle dolu bir yürekle bırakacaksın beni!içimde sensizliğin korkusu , gözlerimde gidişinin son resmiyle kalıcaksın aklımda! Her damla göz yaşına kurban edeceğim bu bedenim , gidişin karşında aciz ve yoksun!ilk defa kaybetmek korkusuyla bölünür oldu gecelerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde öyle güzelsin ki! ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman ne getirir bilmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman dursa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç akmasa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmesen! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımda belki de ilk defa yakarışlarım kabul olunsun diye yalvarıyorum Tanrı?ma ![]() Döndüğünde bul diye beni kilitledim yüreğimin kapılarını!sahibim oldun!ve hep öyle kalacaksın!şayet bir gün döndüğünde olamazsan bıraktığın yerde?? ![]() Sevginin ateşi ömrüm oldukça sönmeyecek!üşüdüğümde beni ısıtacak olan tek şey yüreğimde bıraktığın ateş olacak!içim seninle dolu!bir başkasına yer açılmayacak asla! ölmezsem eğer , döndüğünde bıraktığın yerde bulacaksın beni!dedim ya ömrüm yettikçe seninim ![]() sensiz dünyayı sevmiyorum!ve sensiz sebepsiz bir hayat istemiyorum! Beni yokluğuna mahkum etmeden dön kuzucum! Beni sensiz , beni sessiz bırakma! SENİ SEVİYORUM!!! ZeYNeP_Sürgünde_SevdaM |
![]() |
![]() |
![]() |
Senı Şımdıden Özledım!... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Senı Şımdıden Özledım!...özleminin talan ettiği bu yürek şimdilerde mahşer yeri sevdiğim ![]() ![]() ![]() ![]() Aydınlığın karanlığa düştüğü yerlerde ve denizlerin sahillere vurduğu zamanlarda aşığım sana ![]() ![]() Emeğine ve o güsel yuregine sağlık ablam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|