![]() |
Yuregınde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YuregındeYağmurun yeni ıslattığı taze toprağın kokusunu duyduğunda aklına ben gelmek isterim ![]() Ya da gözlerin denizin maviliğine daldığında… Uzakta ufuk çizgisinde sadece dumanı görünen o geminin içinde benim olduğumu düşünmeni isterim ![]() Küçük bir meyhanede rakıya meze yapıp içerken ve birbiri ardına özlem şarkılarını dinlerken yanında ben olmak isterim ![]() Çakır keyif olup masadan kalktığında sokakta hafif hafif sallanarak yürürken de… Beni hatırlamak istersen her yeni doğan günle birlikte çıkarım karşına güneş olur ışığımla aydınlatırım seni ![]() Buram buram bir kahve kokusu olurum ![]() Sokakta oynayan çocukların sesinde işe gitme telaşına düşmüş insanların gözünde yere düşmüş yaprakların çıtırtısında bulursun beni ![]() İstersen duyduğun her ses beni hatırlatacaktır sana ![]() Bazen bir kuş olup öterim pencerende ![]() Bazen bir tren gibi tıkırtılarla geçerim önünden ![]() Sözlerini ezbere bildiğin ve söylemekten asla bıkmadığın şarkı olurum ![]() Sen o şarkıyı değil beni söylersin aslında ![]() Beni görmek istersen hep karşında olurum ![]() Gök yüzündeki beyaz bulutların arasındayım ben ![]() Başını yukarı kaldırman yeterli beni görmek için ![]() Yolda rastladığın herkes benimdir aslında ![]() ![]() Komşunun hatırını sorarken aslında bana “Nasılsın” demişsindir ![]() Benimle çıkarsın yola her sabah akşam evine benimle dönersin ![]() ![]() Sen yorulduğunda yorulurum ben de ![]() ![]() Eğer istersen bütün gece başucunda saçını okşarım sen uyurken ![]() Yüzünde gülümsemeyle uykuya dalışını izlerim ![]() Bana dokunmak istersen bir çiçeğin yapraklarında olurum ben ![]() Yeşilin kırmızının sarının mavinin en canlısındayım ![]() Elini uzattığın her yerdeyim ![]() Dokunmak istersen bana kendine dokun ![]() Çünkü ben her zaman sendeyim ![]() Dudaklarındaki ateşim tenindeki sıcaklık ![]() Vücudunu ürperten rüzgârım ben ![]() Hep sendeyim ben ![]() Oradayım beni görmek istediğin yerde ![]() |
![]() |
![]() |
|