![]() |
Yuregım Senı Cok Sevdı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yuregım Senı Cok Sevdı!Anlamamak ya da anlaşılamamak ![]() ![]() ![]() Bir yazıyla başladı herşey bir söz alevlendirdi ortalığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni özledim mavinin en güzeli ![]() ![]() ![]() Şarkıda diyordu ya ; "bana kimse sen gibi sarılmadı" diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sürü cümle vardı söylenen ama bizim hiç bir cümleye ihtiyacımız yoktu ! Hiç bir kelime içimizdekileri açıklayamıyordu ! Gözlerimiz konuşuyordu dilimiz sessiz olsa da gözlerimiz anlatıyordu herşeyi ! Gözlerimin ışığı hiç bir zaman bu kadar çok aydınlatmadı çevreyi ve hiç bir zaman bu kadar mutlu olmadı ! Suskunluklar yüklendi bedenime insanlar bunu pes etmek sandı ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni sevdim mavinin en güzeli ![]() ![]() ![]() Ben seni çok sevdim ![]() ![]() ![]() Bu nedenledir ki ; bi ömür yalnızlığı göze aldım ve adını dilimden biran olsun düşürmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşeyin ilacı sevgiydi insan ancak sevgisiyle birşeyleri başarabilir ayağa kalkabilirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgide ; sevilen hiç üzülmesin isteniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel sıfatı senle oluştu mavinin en güzeli ![]() ![]() ![]() Aşk masalları bizi kıskananların yazdıklarıyla ortaya çıktı ! Bir çok kişi kıskandı nazar etti belki ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdim mavinin en güzeli ![]() ![]() ![]() Bu yüzden senden gitmeyi bir kez bile düşünmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ise ; bi ömür bekleyeceğim ![]() ![]() ![]() /Yüreğim seni çok sevdi ! / |
![]() |
![]() |
|