![]() |
Öyle Bırını Sevınkı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Bırını SevınkıÖyle birini sevin ki, "Çünkü" süz, olsun ![]() gökkuşağınız, baharda sevdanız, yokluğunda varlığınız, gözyaşınızda inciniz olsun ![]() Öyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun ![]() kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin ![]() Gün onunla başlasın ![]() ilk gelen,"Sevgilim, Canım" derken; yediverenler, onun kokusunu sunsun benliğinize ![]() seviyorum" derken o olsun ![]() Öyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun ![]() kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin ![]() karayel samyeline, karanlıklar aydınlığa dönüşsün ![]() O varken "Ümitsizlik" pılını pırtısını toplayıp gitsin ![]() zorluklar kolay olsun ![]() ![]() Öyle birine yürekten sarılın ki, aranızdan rüzgar dahi geçemesin, kıyametin ayak seslerini duysanız bile o varsa yanınızda umurunuzda olmasın ![]() ![]() Öyle birinin olun ki, o kalbinizden çıkarsa şayet ruhunuz bedeninizden sökülecekmişçesine olsun ![]() diyemediğiniz zamanda gözleriniz, ciğeriniz, ruhunuz sevginizi söyleyip dursun ![]() Öyle birine bağlanın ki, yüreğinizin adımları onun adına yürüsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() geçen şarkı gittiğinde ne yaparım ben! " diyebilirsiniz ![]() Öyle birine gönül verin ki, gönlünüz onun ardından koşsun, önünde hiçbir mani olmasın ![]() ![]() Öyle birine Aşık olun ki, şiirinizin ilhamı, duanızın kaynağı "Seviyor sevmiyorlara" gerek kalmasın onun da sizi sevdiği biri olsun ![]() Öyle birine vurulun ki, "Ben seni fakatsız, nedensiz, çünküsüz seviyorum ![]() ![]() zaman olan sonsuz geniş zamanla diyorum ki "Seni seviyorum" ![]() Adının geçmediği sözü dinlemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ölesiye ve öylesine çok seviyorum ki birbirimizi bağlayan ipler görülmeyecek Canımı da, yolumu da, gönlümü de yoluna döşedim ![]() ![]() Canım benim,ben senin bana zor gelen taraflarını da seviyorum, her şeyinle; bilmediğim bilsen ürkeceğim, anlamadığım, anlayamayacağım yanlarınla seviyorum İşte böyle birini sevin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|