![]() |
ßir Gün Sustum.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ßir Gün Sustum....Bir gün sustum, değer miydi serzenişinin adı konmaz cevaplarıyla, nereye saklanacağı şaibeli bir nefretin şerefine ![]() ![]() ![]() Günlerin sevdaya boyanmış kırmızılarına, mor krizantem anlamları yükledim ![]() ![]() ![]() Bildiğim doğrular hala doğru mu bilmezken, sen yokken üzerini çizdim tüm Seni Seviyorum’ların ![]() ![]() ![]() Geçti mi diye sorsalar, geçmiyor ki zaman ![]() ![]() ![]() Bir gün sustum, sanki avazı çıktığı kadar çığlık atar gibi, sanki sert sesli harfleri içime sokar gibi, gibileri fazla itiraflar gibi ![]() ![]() ![]() Ölümden kederli, aşktan bedelli, yaşlanmış köpek misali itip kakılan bir acının ortasında ![]() ![]() ![]() Bir halta yaradı mı diye sorsalar, o bir halt etmiş, hayatsa umarsız ![]() ![]() ![]() Bir gün sustum, yarim mesken tutmuşken tüm utançları, ar diye sarılmışken tüm günahları, teninde iz bırakmışken bilmediğim yasakları ![]() ![]() ![]() Sevdiği yerden kanattı ya, unuttu mu diye sorsalar, eller yarasını saramadı ki, kalpten müsaade çıkmadı ki, kara saçlarından o mu suçlu ki ![]() ![]() ![]() Al bu şiiri de sana sustum, kalmasın diye hiçbir ahın, helal olsun gözyaşlarım ve olmaz olsun gel diyen haykırışların! Şimdi garezim bana, pişmanlıklar sana, küsüşler tüm dünyaya ![]() ![]() ![]() Susuşum kendimden, gidişim kendinden, bitişin kendiliğinden ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|