08-24-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birisi Yardım Etsin Nolur , İntihar Eşiğindeyim.. :S
ya arkadaşlar ben birisini çok sevdim , hemde öyle böyle deil canımdan çok sevdim onu , en küçük kavgamızda gidip kapısında saatlerce bekledim , en küçük göz yaşında onunla beraber ağladım , mutlu anlarımı hep onunla paylaştım , her gün ona ne süpriz yapabilirm die düşünyordum ve oturup tüm günümü onun için harcadığım bile olmuştu fakat ben hiç bir zaman sıkılmadım , süprzlerimi hazrladığım her an , onun cennet gülüşünü görceğim için seviniyordum :S günde 3 kere buluşuoduk sabah öğle akşam , ve hiçbir zaman içimde bir gr***** sıkılma olmadı ya her buluşmamıza koşa koşa gittim ben :S evet hatalarımda oldu bende insanım , o sevdiğim kişi için kaç kere değişmeye çalıştım ben , tüm zevklerimi bıraktım (metal müzik dinliyordum mesela fakat o böğüren adamları sevmediği için ben bırakmıştım metal müziği hafif rock dinlemeye başlamıştım ) onu üzen bazı kötü yönlerim vardı , mesela ben ona evet kabul ediyorum yalan söylemiştim ve o yalanlarımdan sonra o hep ben yalancı olarak gördü ve 9 aylık ilişkimz geçen hafta bitti en son buluştuğumzda hayatımı mahvettin , lanet lsun tanıştığımz güne , artık umrumda deilsin senden nefret ediyorum felan dedi , bende durdum düşündüm eğer ben aşıksam peşinden koşmamam gerektiğini düşündüm , çünkü lanet olsun ben canımdan çok sevdiğim insanın hayatını mahvetmiştim yaa , her zaman peşindn koşan ben durmuştum , ve aşkımı kalbime gömmeye çalıştım evet kızlarlada konuştum o yokken çünkü unutmaya çalıştım fakat unutamadm daha çok bağlandım ve o kızlarla konuştuğumu görünce benden büyük bir intikam aldı , çok kötüyüm yanıma gel dedi bende yanına saf koştum ama çok kötüydü intihar etmeye çalışmıştım o gün fakat olmadı ölmedim lanet olsun  ve o bna eğer kızlarla konuşmasaydın döncektim dedi napıcam nolur yardım edin ben onu canımdan çok seviyorum :S şuan benden nefret ettiğini biliyorum fakat eskiden aşıktı gerçekten peşinden koşmalı mıyım , unutmalı mıyım ? napmalıyım ben :S
|
|
|