Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevdim, öyle

Öyle Sevdim Ki Seni!!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öyle Sevdim Ki Seni!!

Öyle seviyorum ki seni;

Öyle büyüksün ki içimde!Küçücük kalbim seninle büyüdü sankiGeçmediğin damarım ulaşmadığın hücrem kalmadıSeninle doluyum ben ve öyle mutluyumki!Bu bedende seni taşımak gurur veriyor banaBenimlesin!Her bakışımda aynaya;gözlerimde seni görüyorumAldığım her nefeste,baktığım her yerde,yaptığım her iştesinŞimdi geleceğim,tek düşündüğüm ve gördüğüm kişi sensin!Her lafımın başında,ortasında ve sonundasınBen her gece,her sabah,her an seninleyimYağmurdan sonraki toprak kokusunu içine çekmek gibi seviyorum seni!Denize bakarken insanın içini rahatlaması gibi seni sevmekİnsana huzur verenBir çocuğun oyuncağına bağlılığı,onu sevmesi, paylaşamaması gibi seni sevmek!Bir bebeğin annesine muhtaç olması gibi muhtacım sanaSu gibi ekmek gibi

Sen yoksan bende olmam,ÖLÜRÜM!

Sensiz olmaz çünkü, sensizlik ölüm gibi bir şey Beni bu hayatta varlığın tutuyor Nefes almamı, her güne umutla uyanmamı ve her gece huzurla uykuya dalmamı sadece senin varlığın sağlıyor Sen olmazsan uykular haram, sabahlar günah bana

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com