![]() |
Geçmiyor Zaman... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçmiyor Zaman...![]() Geçmiyor zaman ![]() ![]() ![]() Oysa yanımdaysan nasıl da doluyor boşlukları anlamsızlıklarımın ![]() ![]() ![]() Yetiremiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yoksun diye durdu şimdi zaman ![]() Şimdi sen girsen odaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnız kıyılarımda sessizce bekleyiş gemilerimi yüzdürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemek ![]() ![]() ![]() İlk defa bu kadar sevdim özlemeyi,ve ilk defa bu kadar nefret ettim özlemekten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Delirmeye bu derece yaklamamıştım ben "Deliyim ben" diye gezdiğim hiçbir anımda ![]() Gurur! Gurur da neyin nesi?Hayatımda en yakınımdakiler için bile vazgeçmemiştim ben gururumdan ![]() ![]() ![]() ![]() Güven Ne zaman ki çıkageldin bana soru işaretlerimi gömdüm ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat İşte o sensin!Hayatımsın ![]() ![]() ![]() VE SEVMEK!!! Öyle birşeylerin hoşuna gitmesi değil bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni birşeylere rağmen değil ben seni rağmensiz seviyorum demiştin ya bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlüyorum ![]() ![]() ![]() Uyumak uzak kalıyor artık bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl oldu da anlamım oldun benim? Aşk anlamlandırmak mıdır anlamsızlıkları? Hadi gel artık ![]() ![]() ![]() Sarılayım sana Öpeyim Gözlerinin en derininde kaybolup Tebessümünle kendime döneyim ![]() ![]() ![]() Gel artık Çünkü bitmez bu özlem Ben seni,seninleyken de özlüyorum Gel, Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|