Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçmiyor, zaman

Geçmiyor Zaman...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geçmiyor Zaman...

Geçmiyor zaman

Oysa yanımdaysan nasıl da doluyor boşlukları anlamsızlıklarımın

YetiremiyoruzSaniyeler,dakikalar,saatler ve günlerNasıl da akıyor

Ama yoksun diye durdu şimdi zaman

Şimdi sen girsen odayaSana sarılsam,sarılsam,sarılsamVe o anda dursa ya dünyaNeden sen yokken duruyor ya?

Yalnız kıyılarımda sessizce bekleyiş gemilerimi yüzdürüyorumAz kaldı diyorumSabret diyorum içimdeki bekleyen aşığaAcı çekme o da seninle yokluğunda bile

Özlemek

İlk defa bu kadar sevdim özlemeyi,ve ilk defa bu kadar nefret ettim özlemektenYollara hiç bu kadar sövmemişti yüreğim,canım acımamıştı kimsenin yokluğunda bu dereceVe bekletemedi zaman bile beni böyleUzaklıklar gerçekten sevenleri ayıramıyormuş öğrendik birlikte ama gözlerim heryerde seni arıyor

Delirmeye bu derece yaklamamıştım ben "Deliyim ben" diye gezdiğim hiçbir anımda

Gurur!

Gurur da neyin nesi?Hayatımda en yakınımdakiler için bile vazgeçmemiştim ben gururumdanŞimdi aşkıma dair içinde gurur geçen tek duygum aşkımla gurur duymamdır herhalde

Güven

Ne zaman ki çıkageldin bana soru işaretlerimi gömdüm benEndişlerim sana yönelik değildiGüvensizlikler yüzdürdüğüm bireysel alanlarımın suyu çekildiŞimdi birtek sana güveniyorum derinliklerdeOysa tek kişiye güvenmek de hatadır belki deGüvenim sana dair sadeceBenim güvenim sensinBenim güvenim bu aşkYaşamak için sebebimsin

Hayat

İşte o sensin!Hayatımsın

VE SEVMEK!!!

Öyle birşeylerin hoşuna gitmesi değil buSevmek nankörce olmaz öyle herkesin ssandığı gibiGerçek sevgi koşulsuz sevdiğinde çıkageliyorNeden sevdiğini bilmeden seviyorsun

Ben seni birşeylere rağmen değil ben seni rağmensiz seviyorum demiştin ya banaBen seni bana rağmen seviyorum!Sevmemeye koşullanmış hırçın bir kıza sevmeyi öğrettiğin için seviyorumİşin en güzel yanı aşka inanmama meyilli o hırçın kız bile seviyor seniŞimdi seni sevdiği için kendimi daha çok seviyorumRuhumsun çünküSeninle sıcak ve canlıyımSensiz bir morga yakışıyor bu beden ve uçmağa varacak gibi her an bu ruh

Özlüyorum

Uyumak uzak kalıyor artık banaHem hiçbir şey yapmıyor hem çok şey yapıoyorumAldığım her nefesle seni yaşıyorum ve seni özlüyorum

Nasıl oldu da anlamım oldun benim?

Aşk anlamlandırmak mıdır anlamsızlıkları?

Hadi gel artık

Sarılayım sana

Öpeyim

Gözlerinin en derininde kaybolup

Tebessümünle kendime döneyim

Gel artık

Çünkü bitmez bu özlem

Ben seni,seninleyken de özlüyorum

Gel,

Seni seviyorum

SENİ SEVİYORUM!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com