|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başka, hayallerden, imkansız, kalmadı, tutunacak, şeyim |
![]() |
İmkansız Hayallerden Başka Tutunacak Bir Şeyim Kalmadı Ki... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İmkansız Hayallerden Başka Tutunacak Bir Şeyim Kalmadı Ki...Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Son cümlelerini yazmaya hala korkuyorum bu hikayenin Bu yüzden hep eksik, hep yarım kalıyor bir yanım gibi Tamamlanamıyorum Hiç bir şey de yerli yerinde değil zaten Herşey karmakarışık, darmadağın Bu karmaşanın içinde gözlerimi kapatıp yürüyorum sadece Nereye gittiğimi bilmeden, nereye varacağımı düşünmeden Yaşamaksa bu eğer, yaşıyorum Gelip geçici heveslere sarılıp, mutluluk sanıyorum onları Oysa ki değiller Yalnızlığa her takılıp kaldığımda sessiz bakışlarımı sen dolduruyorsun yine Sana dair kurduğum cümlelerimde, düşüncelerimde keşkelere yer olmadı hiç Yine olsan, yine yaşardım seni doyasıya Sonunun acı, özlem, gözyaşı olduğunu, gideceğini, biteceğimizi bilsem de Gidişinle ardında böyle küskün, böyle yarım bir ben bırakacağını bilsem de Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi Seninle doldurdum yasak ihlalimi Seninle kapattım aşk defterlerimi Düşman değilim ama çöktüm erkenden Son sözleri söyledi hayat bizim sevdamız adına, kapattı perdeyi Ne senin gücün yeterdi yeniden açmaya, ne de benim Hayata inat direndik bu hikayenin sonunu yazmamaya Yarım kaldı Kim kazanmıştı, kim kaybetmişti, onu bile bilemedik Ne sana kırılabildim, ne de kendime Yokluğuna,sensizliğe düşman oldum ben sadece Gözüm kapalı yürüdüğüm , açıp gözümü durduğum yerler senden artan sevmelerle dolu olacak Dedim ya; bu hikayeye bir son bulamadım ben Hiç bir sonu yakıştıramadım sevdamıza İmkansız hayallerden başka tutunacak bir şeyim kalmadı ki |
![]() |
![]() |
|