Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başka, hayallerden, imkansız, kalmadı, tutunacak, şeyim

İmkansız Hayallerden Başka Tutunacak Bir Şeyim Kalmadı Ki...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İmkansız Hayallerden Başka Tutunacak Bir Şeyim Kalmadı Ki...

Bu şehirde buldum buğday ellerini

Bu şehirde sevdim badem dillerini

Senle unuttum bütün ezberlerimi

Pişman değilim ama göçtüm kederden

Son cümlelerini yazmaya hala korkuyorum bu hikayenin Bu yüzden hep eksik, hep yarım kalıyor bir yanım gibi Tamamlanamıyorum Hiç bir şey de yerli yerinde değil zaten Herşey karmakarışık, darmadağın Bu karmaşanın içinde gözlerimi kapatıp yürüyorum sadece Nereye gittiğimi bilmeden, nereye varacağımı düşünmeden Yaşamaksa bu eğer, yaşıyorum

Gelip geçici heveslere sarılıp, mutluluk sanıyorum onları Oysa ki değiller

Yalnızlığa her takılıp kaldığımda sessiz bakışlarımı sen dolduruyorsun yine

Sana dair kurduğum cümlelerimde, düşüncelerimde keşkelere yer olmadı hiç Yine olsan, yine yaşardım seni doyasıya Sonunun acı, özlem, gözyaşı olduğunu, gideceğini, biteceğimizi bilsem de Gidişinle ardında böyle küskün, böyle yarım bir ben bırakacağını bilsem de

Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi

Seninle doldurdum yasak ihlalimi

Seninle kapattım aşk defterlerimi

Düşman değilim ama çöktüm erkenden

Son sözleri söyledi hayat bizim sevdamız adına, kapattı perdeyi Ne senin gücün yeterdi yeniden açmaya, ne de benim Hayata inat direndik bu hikayenin sonunu yazmamaya Yarım kaldı

Kim kazanmıştı, kim kaybetmişti, onu bile bilemedik Ne sana kırılabildim, ne de kendime Yokluğuna,sensizliğe düşman oldum ben sadece

Gözüm kapalı yürüdüğüm , açıp gözümü durduğum yerler senden artan sevmelerle dolu olacak

Dedim ya; bu hikayeye bir son bulamadım ben Hiç bir sonu yakıştıramadım sevdamıza

İmkansız hayallerden başka tutunacak bir şeyim kalmadı ki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com