![]() |
Olmeyen Ask |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olmeyen AskBir tek sen gerçeksin Her şey yalan Sensin hayatıma anlam katan Senin ateşinle yanıyor yüreğim Bir gün ruhsuz ve yalnız kalırsa bedenim Sen ol,cansız bedenime can katan Sensin damarlarımda dolaşan Sensin karanlık gecelerime ışık saçan Yeniden doğdum seninle Sanki ilk defa nefes alır gibiyim Artık ne güneş var nede ay benim için Yüreğimi aydınlatan senin gözlerin Bir gün ,bir rüzgar sığınırsa bir ağacın gölgesine Bil ki o benim yüreğim Bir tek şeyi unutma,seni her zaman seveceğim Ve bana geleceğin günü Beni seveceğin günü,ölene dek bekleyeceğim Bir tek sen gerçeksin Her şey yalan sensin hayatıma anlam katan Ve şunu iyi bil ki Aşkın katili ayrılıktır ![]() Unutma ki; ÖLMEYEN AŞK ÖLDÜRMEYEN AŞKTIR ![]() Ay ışığının yüreğimi yaktığı gecelerde Bir tek seni düşünüyorum Seninle birlikte yüreğime yolculuk yapıyorum ![]() Seni seviyorum Sen tattırdın bana aşkı Bir ateş yaktın yüreğimde sönmeyen Bir sevda kondurdun gönlüme dinmeyen Ve sevdim seni Bir mahkumun yıldızları özlemesi gibi Sen aydınlattın gecelerimi Sen yaktın yüreğimi Seninle yaşadım aşkların en güzelini Seninle tutuştum,yanıyorum seninle Seninle birlikte yüreğime yolculuk yapıyorum Seni seviyorum… Seni unutmak,bana çok uzak Dünyanın durmasıdır sensiz yaşamak Yüreğimi seninle ısıtıyorum Seni seviyorum |
![]() |
![]() |
|