Kim Bilir Belki De |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kim Bilir Belki DeSemalardan yağmur yerine ![]() Kurşunlar yağarken yine![]() Saatler gidişine durdu yar![]() Özledim demelerin nafile artık![]() Hele ki bunca zamandan sonraMiadı dolmuş beklemeler varken ![]() Ve nihayetinde sonun/sonuna gelmişken![]() Vuslata beş var derkenSaatler gidişine durdu yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sus![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuş/maDuysun cümle alem / görsün ahval Bitirdim yüreğimdeki "Hasretine Tutsak" baharları Ve anılarda göz yaşlarımdan binlerce sayfa mor/sa Bil ki Aşka yelken açmış bütün "YAZ / LARA" çizgi çektim El / veda Dağları mı yık artık hiç değil umurumda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yar![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elde![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son bahar![]() Nasıl da telaşa mıhlandı bedenin Ben bittim Sen bittin Biz ve Aşkımız Yittik metelik bile etmeyiz artık Ufukta tiz bir fersiz mum yanar Değilmi ki saatler gidişine durdu yar oofff ![]() ![]() ![]() Ne çok yoruldum artık hüzünlü sarkılardan Ne çok bezdim acılarımı an be an yaşamaktan Aklı avareyim bu yürekte sönmeyen yangınlardanNeyse ki hala kopmadım ben kopmam ![]() umutlarımdan![]() ![]() Kim bilir belki de Önümüzde yaşanası mümkün ayazı / boranıyla Uzun uzadıya hiç bitmeyecek bir kış var ![]() ![]() ![]() Bilir misin şair İçimiz de ne çok dünden arta kalanlar El bile değemediğimiz ![]() ![]() ![]() Aşkımızın fırtınalarından kopan Ve hala avuçlarımız da saklı kalan Kış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|