![]() |
Sevda Bende Yaşıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevda Bende YaşıyorGidiyorSun ya , HErşeyini Al ve çek Git ![]() Işıltısında Kayboldugum Gözlerini , Ve Beni Tel tel sana BAğlayan, Altın SArısı saçlarınıda aL yanına ![]() ![]() ![]() Şimdi Cesedimi yak ve Geldiğin Gibi çek git , Hiç Bir Zerren kalmasın Bende bırakdığın YAngında , Git BAkma ardında Bırakdığın Kor Enkaza , Git Aldırma yüreğimde Bırakdığın Mahşer Izdırabına ![]() ![]() ![]() Al götür SAna ait Hiçbir anı kalmasın Aklımda , VArlığının huzurundan geçtim , bari kahrolmayayım yokluğunun Ahında , Huzurunu çaldığın gecelerimide Al ve Git , Artık Akmasın SEvdan Ruhumun atardamarında , Süzülmesin Küheylanlar Mazinin Işıltısında ![]() ![]() ![]() Dönme Arkanı Hiç durma Git,Koşar Adımlarla git ,Düşmandan Kaçarcasına Git,Zulümden Kaçarcasına Git, O kadarmı Korkutdu SEni sevda , NEfes Nefese kalmışsın ,? O kadarmı ACıtdı Canını AŞk' a SAhiplik ? ![]() ![]() ![]() Sana Kırgın Değilim , Korkma Kalmaz Ah"ım ÜZerinde , Yüreğimde Bırakdığın Ayak izlerinide Al yanına , NEfret , Kin , Gözyaşı , GAm ve Tasa ve BElki de Bir Damla sEvDa , Al da git Bana verdiğin Ne Varsa ![]() ![]() ![]() Oysa "Ben" Aşk olup Yağmadım mı CEhennemin Üzerine ? Kor olup Yakmadımmı CEnneti Yüreğimin Ateşinde ? Şimdi Maziyi Üşüten bir Kareyel gibi Es ve git ,Git Ama nereye NE CEnnet Kaldı NE CEhennem YAnlız Sevda Kaldı GEriye ![]() ![]() ![]() BAkma öyLe girdiğin gibi Çık git bu Yürekden Ve giderken Atdığın her adımda , HAtıralarımıda götür sensizliğin Karanlığına , NE sakladığımız yusufcuklar, NE okşadığımız YAseminler , Hiç bir Kare kalmasın Sahnelediğin Bu tek Kişilik Dramda ![]() ![]() ![]() Şimdi Git ,BEni Fezaya bağlayan ellerini al ve Git , BEn bulurum Sevdayı Sokakdaki Yetimin, Okşadığım BAşında , hAdi git , BAkma Ardına ve SAkın Ağlama , Şimdi Ben YAşarım Sevdayı İçinde Sen olmasanda ![]() ![]() ![]() BEn YAşarım SEvdayı , Damarlarımda kevser gibi akarken Kurutduğun "Aşk" ımın , Son Damlasında , Şimdi Vur Mührünü Suskunluğumun Altına ve Git , BEn sana Değil , Yanmışdım Sende Bulduğum Sevdaya ![]() Gözün aydın , HAdi Uğurlar Olsun , Yolun ACık olsun , Ama Şunu Unutma " BEN SENİ AŞK A BAĞLADIM AMA , AŞKI SANA BAĞLADIM SANMA ![]() ![]() ![]() GidiyorSun ya , HErşeyini Al ve çek Git ![]() Işıltısında Kayboldugum Gözlerini , Ve Beni Tel tel sana BAğlayan, Altın SArısı saçlarınıda aL yanına ![]() ![]() ![]() Şimdi Cesedimi yak ve Geldiğin Gibi çek git , Hiç Bir Zerren kalmasın Bende bırakdığın YAngında , Git BAkma ardında Bırakdığın Kor Enkaza , Git Aldırma yüreğimde Bırakdığın Mahşer Izdırabına ![]() ![]() ![]() Al götür SAna ait Hiçbir anı kalmasın Aklımda , VArlığının huzurundan geçtim , bari kahrolmayayım yokluğunun Ahında , Huzurunu çaldığın gecelerimide Al ve Git , Artık Akmasın SEvdan Ruhumun atardamarında , Süzülmesin Küheylanlar Mazinin Işıltısında ![]() ![]() ![]() Dönme Arkanı Hiç durma Git,Koşar Adımlarla git ,Düşmandan Kaçarcasına Git,Zulümden Kaçarcasına Git, O kadarmı Korkutdu SEni sevda , NEfes Nefese kalmışsın ,? O kadarmı ACıtdı Canını AŞk' a SAhiplik ? ![]() ![]() ![]() Sana Kırgın Değilim , Korkma Kalmaz Ah"ım ÜZerinde , Yüreğimde Bırakdığın Ayak izlerinide Al yanına , NEfret , Kin , Gözyaşı , GAm ve Tasa ve BElki de Bir Damla sEvDa , Al da git Bana verdiğin Ne Varsa ![]() ![]() ![]() Oysa "Ben" Aşk olup Yağmadım mı CEhennemin Üzerine ? Kor olup Yakmadımmı CEnneti Yüreğimin Ateşinde ? Şimdi Maziyi Üşüten bir Kareyel gibi Es ve git ,Git Ama nereye NE CEnnet Kaldı NE CEhennem YAnlız Sevda Kaldı GEriye ![]() ![]() ![]() BAkma öyLe girdiğin gibi Çık git bu Yürekden Ve giderken Atdığın her adımda , HAtıralarımıda götür sensizliğin Karanlığına , NE sakladığımız yusufcuklar, NE okşadığımız YAseminler , Hiç bir Kare kalmasın Sahnelediğin Bu tek Kişilik Dramda ![]() ![]() ![]() Şimdi Git ,BEni Fezaya bağlayan ellerini al ve Git , BEn bulurum Sevdayı Sokakdaki Yetimin, Okşadığım BAşında , hAdi git , BAkma Ardına ve SAkın Ağlama , Şimdi Ben YAşarım Sevdayı İçinde Sen olmasanda ![]() ![]() ![]() BEn YAşarım SEvdayı , Damarlarımda kevser gibi akarken Kurutduğun "Aşk" ımın , Son Damlasında , Şimdi Vur Mührünü Suskunluğumun Altına ve Git , BEn sana Değil , Yanmıştım Sende Bulduğum Sevdaya ![]() Gözün aydın , HAdi Uğurlar Olsun , Yolun ACık olsun , Ama Şunu Unutma " BEN SENİ AŞK A BAĞLADIM AMA , AŞKI SANA BAĞLADIM SANMA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|