![]() |
Gitme..Dur!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gitme..Dur!...Kırık dökük benlerin arasında kaybolmuş ,masum yüzümü arıyorum şimdilerde ![]() Yüzsüzlüğün prim yaptığı sokaklarda dolaştıkça kırılan masum yüzümün acısına aldırmadan koştuğum sokakların her birinde ,bir yüzümü daha kaybettim yalan yansılamar içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hala aynı labirentteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unuttuğum tek ve belki de ilk şeydi masum yüzüm ![]() ![]() ![]() Fırtınalı gece yarılarında ,sığınacak güvenli bir yer ararken düşmüştüm göğüs sıcaklığında bir yerlere ![]() ![]() ![]() Mutluydum ![]() ![]() ![]() Yüzümü hafifçe okşarken ,geceden kurutulmuş gözyaşlarımın nemini aradım bir süre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle olmalıydı ki ,gözyaşlarımın nemini ararken dokunduğum bir yüzün varlığını açıklayabilmekte mümkün olabilsin ![]() ![]() ![]() O gece ,o gün ve o saatten sonra bir daha ne o masum yüzümü gören oldu bu sokaklarda ne de ,o sıcak göğüs kafesinde uyanmak düşü kurulabildi, fırtınaların ürküten korkusunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi gidiyorum diyorsun ya,masum yüzüm olsaydı haykırırdı ardından çığlık çığlığa ![]() ![]() ![]() "Dur gitme! Bahar geliyormuş bak dinle !"Derdi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|