![]() |
Akla Ziyan Hallerim...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akla Ziyan Hallerim...!-Aşık yanım ![]() ![]() -Kalp ağrım ![]() ![]() -Sancıyan yarım ![]() ![]() -Gizli yaram ![]() ![]() Sana dair kimbilir kaçıncı sayıklayışım ![]() ![]() Kaçıncı iç çekişim ![]() ![]() ![]() Ve kaçıncı kaçıklığım ![]() ![]() ![]() Avuçlarıma hapsolmuş harflerimi kaçıncı sıkışım ![]() ![]() Gözyaşlarımın değdiği kaçıncı üç noktalı cümlelerimin acıyışı ![]() ![]() Sayfamın tenine değen kalemimin kaçıncı kırılışı ![]() ![]() Ellerimin arasında can bulan şakaklarımın kaçıncı atışı ![]() ![]() Ve kaçıncı ağrışı düşlerimin ![]() ![]() ![]() Akla ziyan hallerimin kaçıncı halsiz kalışı ![]() ![]() ![]() Bir bilsen sevgili ![]() ![]() ![]() Ah bir bilsen ![]() ![]() ![]() Sahi? Seni bu denli özlerken,dindirebilir misin acılarımı? Sarabilir misin kanayan yaramı? ![]() ![]() ![]() -Aklıma SEN düşünce ![]() ![]() ![]() Dilimde ıslanan sana dair biriktirdiklerim susar olur ![]() ![]() Seni anlatamayan harflerim utanır karşında ![]() ![]() Katleder gözyaşım seni yazamayan mürekkebi ![]() ![]() Anlatamadığım,yaşayamadığım otuzuncu harfim ![]() ![]() ![]() Sahi? Damarlarımda dolaşan sen,akabilir misin mürekkebe karışıp? Sen kokan sayfadan, silebilir misin suretini ? ![]() ![]() ![]() -Yüreğime SEN değince ![]() ![]() ![]() Telaşlarım çocukluğuma karışır ![]() ![]() Bir serçe ürkekliğiyle ürperirim ![]() ![]() Titreyen dudaklarım parmaklarımda asılı kalır ![]() ![]() Üşür avuçlarım,yalnızlığımın elini tutar ![]() ![]() Sahi? Çırılçıplak sana gelsem,giyinebilir misin beni? Isıtabilir misin üşüyen hayallerimi? ![]() ![]() ![]() -Düşüme SEN düşünce ![]() ![]() ![]() Gözlerinde tutuklu kalır yüreğim ![]() ![]() İçinde "sen" olmayan düşümü düşürürüm düşümden ![]() ![]() Prangaya vurulmuş ayaklarımı sürüklerim peşinden ![]() ![]() Ömrümü ömrüne katarım her bir adımda ![]() ![]() Sahi? Yüreğime vurduğun kelepçeyi çözebilir misin? Sensizliğin esaret olduğunu bile bile,salıverir misin beni? ![]() ![]() ![]() -Dert yanışım ![]() ![]() ![]() -Dağılışım ![]() ![]() ![]() -Savruluşum ![]() ![]() -Ve biraz da aldanışım ![]() ![]() ![]() Adına "aşk" dedim ![]() ![]() Aşk'a geldim sevgili ![]() ![]() Yani sana ![]() ![]() ![]() Sana susamış beni,serdim ayaklarına ![]() ![]() ![]() Hadi,Sarılsana ![]() ![]() ![]() Bir bilsen ![]() ![]() ![]() Ne denli sevildiğini ve özlendiğini ah bir bilsen Sevgili ![]() ![]() ![]() Sahi? Sen de sevmiştin beni değil mi? |
![]() |
![]() |
|