![]() |
Ne Gerek Vardı Yokluğuna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Gerek Vardı YokluğunaÖznesiz cümleler kurmaya alışmıştım ben oysa ![]() ![]() ![]() Yalnızlığıma, ıssızlığıma sahip çıkmıştım onca kalabalığın arasında ![]() ![]() Korkularımdan korkmamayı öğreniyordum yavaş yavaş ![]() Hayallere düşlere sığınıp onlarla avunuyor, küçücük mutluluklara, hayata dair geçici heveslere sarılıp gülümseyebiliyordum ![]() Geride bırakmıştım bütün hüzünleri, ertelenmişleri, yaşanmışları, yarım kalmışları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdaya dair hikayelerin noktasını koymuştu hayat yıllar öncesinde ![]() ![]() Bence mutluydum ben kendi kendimle ![]() ![]() Hiç beklemediğim bir zamanda, ansızın çıktın yollarıma ![]() Yalan mıydın sen? Yalan ![]() ![]() Bilseydim dinler miydim seni? Geçmişimden koparıp, beni alıp gitmene, İzin verir miydim? Görseydim, eğer sonunu görseydim, Başlamadan daha, orada dur derdim ![]() ![]() ![]() Bilseydim, eğer sonunu bilseydim, "Sevme bırak" derdim, "Sevme, uzak dur ![]() ![]() ![]() Geldiğin gibi de gittin ansızın bir gün ![]() ![]() Sensizliğe alışmak daha zordu yalnızlığa alışmaktan ![]() Şimdi öznesi sensin cümlelerimin, yüklemleri yok ![]() ![]() ![]() Sensiz günüm zordu zaten, Bir de sen geldin üstüne ![]() ![]() Yokluklarım yetmezmiş gibi, Sen de eklendin üstüne ![]() ![]() ![]() Ben zaten bunları sen olmadan da yaşardım ![]() Ne gerek vardı sana, sensiz de yalnız kalırdım ![]() Ben zaten sen olmadan da ağlardım isteseydim eğer, Ne gerek vardı sana, ne gerek vardı yokluğuna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|