Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağladım, anlatamadım, arayamadım, duyamadım, sadece, sesini, özledim

Özledim Ama Sana Anlatamadım, Arayamadım, Sesini Duyamadım Sadece Ağladım...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özledim Ama Sana Anlatamadım, Arayamadım, Sesini Duyamadım Sadece Ağladım...

gece yine ağladım

Bu gece yine ağladım yokluğuna Gözyaşı damlalalarım sızarken dudaklarıma doğru, tuzu dilimdeki yarayı yaktı biraz daha Bu gece yine ağladım sensiz şarkılarla hayatı ezmek yok etmek istedim son bir kez daha neden bilmiyorum ama yine ağladım sabaha kadar sitem etmek istedim içimden bişeylere bağıra çağıra

Belkide gözyaşlarım benim yerime tüm hakaretleyi bağırmıştır avazı çıktığınca

Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce

Tutmak istedim ellerini, öpmeni beni Hissetmeyi sıcak tenini Bu gece bir kez daha özledim seni

Hasreti yine yüreğime aldım ve ağladım bu gece Kaderime kızarak, ama yine ağla***** seni düşündüm bu gece

Ne kadar çok isterdim yanımda olmanı, Çünkü benim bütün dünyam sadece sen olmalıydın, sadece seni görmeliydim ve bana sadece sen bakmalıydın

Aklıma gelen tüm herşeye rağmen sıyırıp bedenimden senin yanına yolladım ruhumu Kıskandı yine her geceki gibi seni içten içe yüreğim Ve Sitem de etti, ağladıda gözlerim Çünkü Sen Bana Bakmalıydın şimdi, Ve sadece benim olmalıydı gözlerin Benim senin olduğum gibi sende sadece benim

Düşünmek ansızın , ve apansız acılar hissetmek, bu gece bir daha yineledi her şey kendini Ve ben bu gece yine ağladım, yine sevdim seni utanmadan

Kıskandım, özledim ve ağladım

Ve yine sadece senin oldum kendi kendime, yine yeminler ettim, yine dualar ettim, biliyorum bi gün bi yerde bedenim olmasada ruhum erişecek sana

Bu gece yine ağladım, yokluğuna

Geceleri yakmak istedim yine, yakıp yıkmak herşeyi her zerreyi yerle bir etmek, su olup söndürmek güneşi, senin yokluğunda beni ısıtmaya yetmeyen o güneşi söndürmek istedim !

Bu gece yine tüm dünyayı ardımda bırakıp kaçmak istedim, yokluğundan kaçmak

Yapamadım, herdefasında ölmek istedim ama ölemedim, bu acıdan kurtulamadım

Bu gece yine ateşi sardı bedenimi sensizliğin ve ben ağladım Yine ruhum Cançekişti, yine boğazım düğümlendi, gözlerim yandı, üşüdü ellerim uzanmak, uzanıp tutmak istedim ama yapamadım Sen yoktun ve ben yokluğunda kanadım

Yok Olmak istedim binlerce defa yine bu gece Yok Olamadım, sensizlikte varda olamadım

Özledim ama sana anlatamadım, arayamadım, sesini duyamadım sadece ağladım

Her şeyi sana Yazdım

Ve Ben Bu gece yine ağladım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com