|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağladım, anlatamadım, arayamadım, duyamadım, sadece, sesini, özledim |
Özledim Ama Sana Anlatamadım, Arayamadım, Sesini Duyamadım Sadece Ağladım... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Özledim Ama Sana Anlatamadım, Arayamadım, Sesini Duyamadım Sadece Ağladım...gece yine ağladım Bu gece yine ağladım yokluğuna ![]() Gözyaşı damlalalarım sızarken dudaklarıma doğru, tuzu dilimdeki yarayı yaktı biraz daha![]() ![]() Bu gece yine ağladım sensiz şarkılarla![]() ![]() hayatı ezmek yok etmek istedim son bir kez daha ![]() ![]() neden bilmiyorum ama yine ağladım sabaha kadar![]() ![]() sitem etmek istedim içimden bişeylere bağıra çağıra ![]() ![]() Belkide gözyaşlarım benim yerime tüm hakaretleyi bağırmıştır avazı çıktığınca ![]() Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce ![]() ![]() Tutmak istedim ellerini, öpmeni beni ![]() Hissetmeyi sıcak tenini![]() Bu gece bir kez daha özledim seni![]() Hasreti yine yüreğime aldım ve ağladım bu gece ![]() ![]() Kaderime kızarak, ama yine ağla***** seni düşündüm bu gece![]() ![]() Ne kadar çok isterdim yanımda olmanı, Çünkü benim bütün dünyam sadece sen olmalıydın, sadece seni görmeliydim ve bana sadece sen bakmalıydın ![]() ![]() Aklıma gelen tüm herşeye rağmen sıyırıp bedenimden senin yanına yolladım ruhumu ![]() ![]() Kıskandı yine her geceki gibi seni içten içe yüreğim![]() ![]() Ve Sitem de etti, ağladıda gözlerim![]() ![]() Çünkü Sen Bana Bakmalıydın şimdi, Ve sadece benim olmalıydı gözlerin![]() ![]() Benim senin olduğum gibi sende sadece benim![]() ![]() Düşünmek ansızın , ve apansız acılar hissetmek, bu gece bir daha yineledi her şey kendini ![]() ![]() Ve ben bu gece yine ağladım, yine sevdim seni utanmadan![]() ![]() Kıskandım, özledim ve ağladım ![]() ![]() Ve yine sadece senin oldum kendi kendime, yine yeminler ettim, yine dualar ettim, biliyorum bi gün bi yerde bedenim olmasada ruhum erişecek sana ![]() ![]() Bu gece yine ağladım, yokluğuna ![]() ![]() Geceleri yakmak istedim yine, yakıp yıkmak herşeyi her zerreyi yerle bir etmek, su olup söndürmek güneşi, senin yokluğunda beni ısıtmaya yetmeyen o güneşi söndürmek istedim ! Bu gece yine tüm dünyayı ardımda bırakıp kaçmak istedim, yokluğundan kaçmak ![]() Yapamadım, herdefasında ölmek istedim ama ölemedim, bu acıdan kurtulamadım ![]() ![]() Bu gece yine ateşi sardı bedenimi sensizliğin ve ben ağladım ![]() ![]() Yine ruhum Cançekişti, yine boğazım düğümlendi, gözlerim yandı, üşüdü ellerim uzanmak, uzanıp tutmak istedim ama yapamadım![]() ![]() Sen yoktun ve ben yokluğunda kanadım![]() ![]() Yok Olmak istedim binlerce defa yine bu gece ![]() ![]() Yok Olamadım, sensizlikte varda olamadım![]() ![]() Özledim ama sana anlatamadım, arayamadım, sesini duyamadım sadece ağladım ![]() ![]() Her şeyi sana Yazdım ![]() ![]() Ve Ben Bu gece yine ağladım ![]() ![]()
|
|
|
|