|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağladım, anlatamadım, arayamadım, duyamadım, sadece, sesini, özledim |
![]() |
Özledim Ama Sana Anlatamadım, Arayamadım, Sesini Duyamadım Sadece Ağladım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özledim Ama Sana Anlatamadım, Arayamadım, Sesini Duyamadım Sadece Ağladım...gece yine ağladım Bu gece yine ağladım yokluğuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belkide gözyaşlarım benim yerime tüm hakaretleyi bağırmıştır avazı çıktığınca ![]() ![]() Bu gece bir kez daha ağladım sensizliğime, sessizliğime sessizce ![]() ![]() ![]() Tutmak istedim ellerini, öpmeni beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasreti yine yüreğime aldım ve ağladım bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar çok isterdim yanımda olmanı, Çünkü benim bütün dünyam sadece sen olmalıydın, sadece seni görmeliydim ve bana sadece sen bakmalıydın ![]() ![]() ![]() Aklıma gelen tüm herşeye rağmen sıyırıp bedenimden senin yanına yolladım ruhumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünmek ansızın , ve apansız acılar hissetmek, bu gece bir daha yineledi her şey kendini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıskandım, özledim ve ağladım ![]() ![]() ![]() Ve yine sadece senin oldum kendi kendime, yine yeminler ettim, yine dualar ettim, biliyorum bi gün bi yerde bedenim olmasada ruhum erişecek sana ![]() ![]() ![]() Bu gece yine ağladım, yokluğuna ![]() ![]() ![]() Geceleri yakmak istedim yine, yakıp yıkmak herşeyi her zerreyi yerle bir etmek, su olup söndürmek güneşi, senin yokluğunda beni ısıtmaya yetmeyen o güneşi söndürmek istedim ! Bu gece yine tüm dünyayı ardımda bırakıp kaçmak istedim, yokluğundan kaçmak ![]() ![]() Yapamadım, herdefasında ölmek istedim ama ölemedim, bu acıdan kurtulamadım ![]() ![]() ![]() Bu gece yine ateşi sardı bedenimi sensizliğin ve ben ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yok Olmak istedim binlerce defa yine bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özledim ama sana anlatamadım, arayamadım, sesini duyamadım sadece ağladım ![]() ![]() ![]() Her şeyi sana Yazdım ![]() ![]() ![]() Ve Ben Bu gece yine ağladım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|