Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatımda, hüsransın

Bi Hüsransın Hayatımda!!!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bi Hüsransın Hayatımda!!!

”Merhaba…memnun oldum”

Buydu hayatımın en güzel,en mutlu ve sonra,en acı bir yılını başlatan cümle…

Ve gözler buluştu anidenPlansız,hesapsız…Çekemedim önce,alamadım gözlerimi gözlerinden,derinliğindenNerden bilebilirdim birgün o derinlikte boğulacağımı…

”Her aşk bitermiş,bi’gün bildim

Her aşk bitermiş,öğretildim…” diye şarkılar dilimde,avare gezdim sokaklarda gecelerceGözyaşlarımı almadı kaldırım taşlarıVe öyle çok aktılar ki,hüznümden taştı sokaklar…

Sonra sensizlik bastı dört yanımı…Etrafıma bakıyorum,yoksun,telefonun ucunda,bu şehrin sokaklarında,rüyalarımda…koca bir sensizlik hakim

Oysa ben öyle çoktum ki sana karşı,bir gülüşün yeterdi yok etmeye kadere isyanımı…

Ve ben bu acıyı kocaman bir yürekle,hislerimin büyüklüğünden gelen güçle kaldırdım tozlu rafların arasına,bir daha çıkarmamacasına,içimi kanatmamacasına…

Sana gelince;

Kocaman süslü bir paketin boş çıkması gibi,umutlarımın heba olması gibi,giderek unutulan,hatrıma düşmeye hakkı olmayan,güzelim düşlerimin katili…

Bir hüsransın hayatımda…!

Sorguların hâlâ bitmedi mi?

Anla artık,sana dairliğim tükendi…

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com