![]() |
...Gönlümden Çıkışın ...... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ...Gönlümden Çıkışın ......Bu kez tutmuyorum yüreğimin iplerini ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi sorumluluğumu bilerek, acısını da severek gözyumuyorum ![]() ![]() ![]() Tamam olmamalıydı, belliydi sonu ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kere zıttı kutuplar ![]() ![]() ![]() ![]() Güzeldi herşey, büyülüydü ![]() ![]() ![]() ![]() Olmasa da olmayacak olsada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geri dönemeyecekler, yırtılıp batacaklar fırtınada ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() Olsun diyorum, olsun ![]() ![]() Birazda isyankar va asiyim bu sefer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dönüşü güç olacak, gidilmemesi gereken uçurumun kenarındayım ![]() ![]() Dikensiz değil yollar, öyle kolayda değil ![]() ![]() Gitme demeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerekirse durmalı dayanamadığı yerde ![]() ![]() ![]() ![]() Ama şimdi bırakın ![]() ![]() Şu lahzada ne nasihat edin bana ne tecrübeleri hatırlatmaya çalışın inatla ![]() ![]() Hayatınızda hiç mi yanlış yapmadınız? Hiç mi pişmanlıklarda kıvranmadınız? ![]() Anlayın Allah aşkına ![]() ![]() ![]() Susun da gönlüm rahat gideyim ![]() ![]() Kelimelerinizi mahşere saklayında n'olur, şimdi bulandırmayın zihnimi ![]() ![]() Sitemde etmiyorum size ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerime bakıp anlayın, susun şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sen ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmaktansa susup seni dinlemeyi seçiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimelerine hapsettim ifademi ![]() ![]() İnan anlamanı beklemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belkide ben imkansızlıkları seviyorum ![]() ![]() Bir sebep bulupta, sebepsizliklerde yitmeyi seviyorum ![]() ![]() Sonu yok biliyorum ![]() ![]() Izdırap kuyularınıda görüyor gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Görmemezlikten de gelmiyorum ![]() ![]() İşte; O anlatılan dikenler, o taşlı yollar, uçurumlar ![]() ![]() İşte; Ben yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bilki; batacak yelkenliler ![]() ![]() ![]() ![]() Ümitlerde bitip tükenecek ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sebep varsa eğer o; Sensin ![]() ![]() ![]() ![]() Yeter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uğraşma benimle ![]() ![]() Sus ve git ![]() ![]() ![]() ![]() İradem susunca sevda yer etti ![]() ![]() Sevdayı beyana gönlüm ar etti ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlümden çıkışın beni anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|