...Gönlümden Çıkışın ...... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
...Gönlümden Çıkışın ......Bu kez tutmuyorum yüreğimin iplerini ![]() Onun ellerine de bırakmıyorum![]() Kendi sorumluluğumu bilerek, acısını da severek gözyumuyorum ![]() ![]() ![]() Tamam olmamalıydı, belliydi sonu ![]() Yaşanmamalıydı![]() ![]() Bir kere zıttı kutuplar ![]() Biliyordum![]() ![]() Güzeldi herşey, büyülüydü ![]() Kalp titretiyordu yaşananlar![]() ![]() Olmasa da olmayacak olsada ![]() Bıraktım yelkenlileri suya![]() Kendi rızamla![]() ![]() Geri dönemeyecekler, yırtılıp batacaklar fırtınada ![]() Biliyorum ![]() Olsun diyorum, olsun ![]() ![]() Birazda isyankar va asiyim bu sefer ![]() Sıkılınca yüreğim kaçıyordum hep![]() Şimdi daha da çok girdim içine![]() İçiçe kaldım çileyle![]() Bunu daha çok seviyorum![]() Ben Onu seviyorum![]() Ondaki acıyı, özlediğimi seviyorum ben![]() Sizler ![]() Sormayın![]() Bende bilmiyorum![]() Gidiyorum![]() Dönüşü güç olacak, gidilmemesi gereken uçurumun kenarındayım ![]() ![]() Dikensiz değil yollar, öyle kolayda değil ![]() ![]() Gitme demeyin ![]() Bırakın![]() Gitmeliyim, acımalı yüreğim![]() Gerekirse durmalı dayanamadığı yerde ![]() O zaman koşun yardımıma![]() ![]() Ama şimdi bırakın ![]() Şu lahzada ne nasihat edin bana ne tecrübeleri hatırlatmaya çalışın inatla ![]() ![]() Hayatınızda hiç mi yanlış yapmadınız? Hiç mi pişmanlıklarda kıvranmadınız? Anlayın Allah aşkına ![]() Ben kendimi bırakmışken sonsuzluğa, istesenizde yakalayamazsınız beni![]() Susun da gönlüm rahat gideyim ![]() Kelimelerinizi mahşere saklayında n'olur, şimdi bulandırmayın zihnimi ![]() ![]() Sitemde etmiyorum size ![]() İçimde boğdum hepsini, sizde unutun beni![]() ![]() Gözlerime bakıp anlayın, susun şimdi ![]() N'olur susun![]() ![]() Ve sen ![]() Sebebim![]() ![]() Konuşmaktansa susup seni dinlemeyi seçiyorum ![]() Susma![]() ![]() Kelimelerine hapsettim ifademi ![]() İnan anlamanı beklemiyorum ![]() Anlayamazsın da![]() Farkındayım![]() ![]() Belkide ben imkansızlıkları seviyorum ![]() Bir sebep bulupta, sebepsizliklerde yitmeyi seviyorum ![]() ![]() Sonu yok biliyorum ![]() Izdırap kuyularınıda görüyor gözlerim ![]() Aşkın gözü kör değil bende![]() Görmemezlikten de gelmiyorum ![]() ![]() İşte; O anlatılan dikenler, o taşlı yollar, uçurumlar ![]() ![]() İşte; Ben yürüyorum ![]() Açtım gönül kafesinin kapılarını![]() ![]() Ama bilki; batacak yelkenliler ![]() Unutulacak iç titreten dualar![]() Ümitlerde bitip tükenecek ![]() Ben hepsinin acısını şimdiden yaşattım yüreğime![]() ![]() Bir sebep varsa eğer o; Sensin ![]() Değersin![]() ![]() Yeter ![]() Şimdi git![]() Cevapsız sorulara teslim edeceğim aklımı![]() Yitecek![]() ![]() Uğraşma benimle ![]() Sus ve git ![]() Hakettiğimi yaşamalıyım şimdi![]() ![]() İradem susunca sevda yer etti ![]() ![]() Sevdayı beyana gönlüm ar etti ![]() Bir anda başlayıp, bir anda bitti![]() ![]() Gönlümden çıkışın beni anlattı ![]() Ağlattı![]() ![]()
|
|
|
|