![]() |
Farkında Olmadan Seni Sevmişim Gitme.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farkında Olmadan Seni Sevmişim Gitme..SEVDİĞİM, BİRTANEM FARKINDA OLMADAN SENİ SEVMİŞİM GİTME ![]() ![]() ![]() Su an camdan bakıyor ve seni düşünüyorum Gözlerim buğulanıyor camlar gibi Seni nasıl bu kadar sevdim Ne araya bağlandım bu kadar anlamadım… DUR GİTME ![]() ![]() ![]() Aslında canım çok yanmıştı sevdadan yana Tövbeler etmiştim sevda adına Nasıl yenildim ben bu ahu zara Yine mi yanacak kalbim bu acı ile ![]() ![]() DUR GİTME ![]() ![]() ![]() Kalbim söz dinlemiyor ne yapsam nafile Seni özlüyor; seni istiyor her daim her yerde Yakmıştı sevda zaten bir kere Şimdi tekrar arzular aynı sancılar… DUR GİTME ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim yardım et bana yanmasın canım Dayanmaz yüreğim bir daha terk edilişe(bu ayrılığa) Çok bağlanmak hata biliyorum ama Tek taraflı seviyorum habersizce eriyorum ![]() ![]() DUR GİTME ![]() ![]() ![]() Farkında olmadan seni sevmişim Yinede Kaybetmek istemem dostluğunu Yanımda ol yeter ki dostum ol Öyle kal… DUR GİTME ![]() ![]() ![]() ![]() DUR GİTME ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|