|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anılarımı, isimleri, terkediyorum, unuttum |
![]() |
Unuttum Tüm İsimleri,Bütün Anılarımı Terkediyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unuttum Tüm İsimleri,Bütün Anılarımı Terkediyorum..Geçmişim bitmiş kaLmamış hiç bir şey ![]() ![]() Şu aşık hatırımda Her şeyini terketmiş yoL sakini bir berduşum ![]() ![]() düşünceLerim donmuş kaLmış sevda şarabıyLa sarhoşum ![]() ![]() Ne var ne yok hep unutmuşum GönüL derinliğinde Tek aşkını buLmuşum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nerden biLeceksin ki aşkında kayboLmuş bu aşıkı bilemessin anlayamassın ![]() ![]() feryadını duyamassın ![]() ![]() ama sararmış kağıtlarda göreceksin ki gene yazmış sevda mürekkebiyLe ![]() ![]() aşk damlalarını ![]() ![]() Ve diyeceksin ki; kim yazmış bu kadar candan: 'Seni Canımdan Çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'mektup mu versem' diyorum; olmuyor ![]() ![]() erisem mi bakıp gözlerinde; haykırsam mı dağlara aşkını; şiirLere mi sığınsam; günLeri mi saysam aşkın zindanında; Bir GüL uzatsam sevdanın cezbesi anında ![]() ![]() ![]() kaLbim ;Kalbim musade etmez ki Bilmiş OL!! Haydi!! Ey aşk esintisi!! SerinLet Yanan yüreğimi;GönLüme DoL!! İşte ben büktüm boynumu gidiyorum!!! SiLdim bütün nişaneLeri!!! UnuTTum tüm isimLeri bütün AnıLarımı terkediyorum ![]() ![]() Başka bir şeyi sevemiyoruM ![]() ![]() ÇünKü Canım!! ''Seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ''Seni Çok Seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|