Belki De Sendin Aşk Bende, Ben Bunu Hiç Farketmedim. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Belki De Sendin Aşk Bende, Ben Bunu Hiç Farketmedim.Öğrendim ![]() ![]() Yokluğuna alışmayı, sensizlikte bir başıma savaşmayı ![]() ![]() Bunları hiç bilemem, bilsem de öğrenemem, öğrensem de yaşayamam diyordum oysa ![]() ![]() Neleri öğretiyormuş bu hayat insana ![]() ![]() Unutmadım ![]() ![]() Seni unutmak aklımdan bile geçmedi, düşünmedim bunu hiç ![]() Öyle çoktun ki, hiç bir yere sığdıramadım seni ![]() Ne aklıma ne de yüreğime ![]() ![]() Sözler bitti ![]() ![]() Böyle bitmemeliydi oysa, çok cümlesi vardı kurulacak bu hikayenin, senli, benli “biz” li öznelerle ![]() ![]() Daha o kadar söylenmemiş, ertelenmiş, yaşanmamış varken, yazmamalıydı hayat sonunu böyle ![]() Sustum ![]() ![]() Ağlamıyorum artık ![]() ![]() Saymadığım kaç zamandır gözlerimden bir damla bile gözyaşı akmıyor ![]() Ne sana dair ne de hayata, içimde bir yerlerde gizliyorum onları da, seni gizlediğim gibi ![]() Sızlıyorum ![]() ![]() Zaman sarıyor elbet kanayan yaraları, gittikçe acısı azalıyor, ama geçmiyor bir türlü ![]() İnce ince sızlıyor saklı bir yerlerde, dokunulduğunda tekrar başlıyor acımaya ![]() Bir perde açılıyor önümde, geçmiş zamanlara dair ![]() ![]() Gözlerimi kapatıyorum ![]() ![]() Sendeki ben oluyorum ![]() ![]() İlk bakışın canlanıyor gözlerimin önünde, gülümseyişin ![]() ![]() Sonra gidiyorsun, ardından bakıyorum öylece durup ben de ![]() ![]() Durdurmak için bu gidişi, sarılmak istiyorum ellerine, yapamıyorum ![]() ![]() Kapanıyor perde… Suretimi kapatıp aslıma dönüyorum yine ![]() ![]() Şimdilik……… elimde duran fotografın baktımkı inan tanıyamadım bu sarkıyı ben sana yazdım sense hala anlayamadın ![]() ![]() Alıntı |
|
|
|