Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benden, gidiyorum, gittiğin, sevgilim

Gidiyorum Sevgilim Senin Benden Gittiğin Gibi !!

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gidiyorum Sevgilim Senin Benden Gittiğin Gibi !!

* * *

Tam 6 ay oLdu HaLa icimdesin HaLa gözLerin ve güLü$ün akLımda AkLımdan bir an oLsunda cıkmadıLar GeceLeri sıcakLıgını hissettim KaranLıgımda sana sarıLıp uyudum Seni icimde büyüttüm ve seni kimse biLmedi Senin icin gücLü oLdum Bendeki sen icin, sevgimiz icin Sen, bugün bana uzun zamandır oLmadıgın kadar yakınken sana söyLemek istedigim birkac $ey var

Bazen sinirLeniyorum, kızıyorum sana AgLıyorum Ne bu haLimiz bizim diye? Ne bu ya$adıgımız? Buna bir insan yüregi daha ne kadar katLanabiLir ki ben katLanayım? Nereye kadar?

Cok acı cektim ve haLa cekiyorum Neyin bedeLini ödüyorum diye dü$ünüyorum bazen BekLide seninLe ya$adıgım mutLuLugun bedeLi diyorum İ$te o zaman kabuLLeniyorum acımı İ$te o zaman her $eye deger diyorum kendi kendime SeninLe oLdugum her dakikanın bedeLini ödemeye razıyım diyorum

Yine yagmur yagıyor sevgiLim 4 ay önce cumartesi yagdıgı gibi& Ve yine bizim $arkımız caLıyor Tek fark sen yoksun Senin sıcakLıgın, yanındayken duydugum mutLuLuk yok Hep diyordum ya seni sensizde ya$arım diye Artık ya$ayamıyorum sevgiLim Ve artık biLiyorum ki ya$anacak bir$ey de kaLmadı Benim icin tek care seni unutmak UmutLarımı bir kenara atmak SeninLe ba$Ladıgım bu yoLa artık sensiz devam etmek

Bu gece son kez resimLerine bakıp agLıyorum Bu gece son defa adını anıyorum, son defa seni sevdigimi haykırıyorum Bir daha seni görmemeye, sevgini kaLbime gömmeye yeminLer ediyorum

Tükenen umutLarıma son noktayı koyuyorum

Gidiyorum SevgiLim

* * *

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com