Funtima.................. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Funtima..................Sana göre rastlantıydı aklıma girişin ve sonra hiç çıkmayışın ![]() ![]() Öyleyse eğer,,bu;rastlantıların en güzeli olsa gerek![]() ![]() Farklı olmandı ilk başlarda beni cezbeden ![]() ![]() sonra,,hiçkimse böyle güzel gülemezdi bence ve hiçkimse güldüğünde beni bu kadar mutlu edemezdi![]() ![]() Üzüldüğünde ise benim canımın acıyışı,,hiçkimse benim canımı bu kadar acıtamazdı![]() ![]() Ne vakit aklıma gelsen baktığım her yerde SEN ![]() ![]() Uğraşır durur beynim kalbimle ama kazanan yine SEN![]() ![]() SEN varya SEN![]() ![]() Off![]() ![]() BEN bende senin aklına geliyormuyum ? aklına geldiğimde beni görüyormusun ? yada kavga ediyormu düşüncen sevginle ve galip geliyormuyum BEN ![]() ![]() BEN varya BEN![]() ![]() Off![]() ![]() Gel önce mihman ol gönlüme Sonra taht kur ![]() ![]() sorma![]() ![]() Kurtar beni bu kasvetten ![]() ![]() Söz veriyorum gözlerine Sadece onlara bakmaya hazırım ezelden ![]() ![]() MaNiaQue NASIL BAKTIĞIN ÖNEMLİ DEĞİL ![]() ![]() ÖNEMLİ OLAN NE HİSSETTİREBİLDİĞİNDİR ![]() ![]()
|
|
|
|