![]() |
Nereye Gitsem Hep Yanımda Götürüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nereye Gitsem Hep Yanımda GötürüyorumNereye gitsem yanımda götürüyorum sevgimi ve nefretimi ![]() ![]() ![]() Her sabah yeniden sayıyorum kaç gündür görüşmediğimizi ![]() karşılaştığımız anı, başımı çeviriyorum, bulamıyorum söyleyeceğim kelimeyi ![]() ![]() ![]() Nefretimle uykuya dalıp ve sevgimle kalkıyorum ![]() da, sensiz yeni bir hayata başlayamıyorum ![]() ![]() ![]() Sabahları cebime koyup "iyi ki"lerimi, "keşke"lerimi, pişmanlıklarımı, çıkıyorum yola, günün bir saatinde "keşke"lerimi alıyorum, başka bir saatinde "iyi ki"lerimi yanıma ![]() ![]() ![]() Bir cebimde ise hasretin hala duruyor, yapacak hiçbir şey bulamayınca kalbim bu yorgun kelimelerden medet umuyor ![]() ![]() ![]() Senden gittiğimde sadece yaralandım sandım, aslında ruhum bedenimden ayrılmış, geriye kalan bir et parçasıymış anladım ![]() ![]() ![]() Artık kiminle konuşsam ruhum sendeki gibi havalanmıyor, bugün kiminle tanışsam kalbim sendeki gibi atmıyor ![]() ![]() ![]() Yanımdan geçen herkese sen misin diye bakıyorum, seni gördüğüm anda başımı çevirip kaçıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün ararsan, açmayacağım diye kendime sözler veriyorum, her telefon çaldığında sen misin diye heyecanlanıyorum ![]() aramak mı zor aramamak mı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Hiçbir gelen senin yerini doldurmuyormuş, hiçbir giden senin kadar acıtmıyormuş ![]() ![]() ![]() Sensiz bir hayatta da mutluluk yokmuş aslında, yokluğunun acısı sevgimden büyükmüş aslında ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|