![]() |
Aşk Yemini !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Yemini !!Aşk Yemini Bugün olduğu gibi yarın da, yarından sonra da, ondan sonraki günlerde de Gözlerimdeki yerinin değişmeyeceğine ![]() ![]() Seni bir ömür boyu seveceğime ![]() ![]() Kelebeklerin renklerinin insanı büyülemesi gibi, yarınımda da hep sevginle yaşayacağıma ![]() ![]() Her bakışında, okuduğun o gözleri her zaman yanımda göreceğime ![]() ![]() En yakın dostun, en yakın sırdaşın, en yakın arkadaşın olacağıma ![]() ![]() SıkıntınıN sıkıntıM, üzüntünüN üzüntüM olacağına ![]() ![]() Her kızgın anını çiçeğe dönüştüreceğime, her üzgün anında tebessümün geri gelmesi için elimden geleni yapacağıma ![]() ![]() Asla ve asla soğuktan ve yalnızlıktan üşümeyeceğine ![]() ![]() Yanında olmadığım ve varlığıma ihtiyacın olduğu her anda bir rüzgar olup Seni saracağıma ![]() ![]() Gözümün gözüne değdiği her an, sana yeniden aşık olup Seni bir çiçeğe dönüştüreceğime ![]() ![]() Yaşam boyu her sabah Sana aşık olarak uyanacağıma ![]() ![]() Sen uyurken sana bakıp, Sen ve Ben için dualar edeceğime ![]() ![]() Seni asla üzmeyeceğime ![]() ![]() ![]() ![]() Beni tanıdığın gün, benden gördüğün neyse, ömrünce beni aynı şekilde göreceğine ![]() ![]() Sevgimin asla değişmeyeceğne ![]() ![]() Sevgimin asla azalmayacağına ![]() ![]() Bilakis her gün büyüyen bir sevgiyi dönüp mutluluk ormanlarına seni taşıyacağıma ![]() ![]() Senin herşeyin önünde olduğun gerçeğinin asla değişmeyeceğine ![]() ![]() Seni asla ihmal etmeyeceğime ![]() ![]() Sana Yalan Söylemeyeceğime ![]() ![]() Başkalarının yanındayken seni asla unutmayacağıma ![]() ![]() Elini usul usul, korka korka tuttuğum o ilk gündeki aynı heyecanı hep yaşatacağıma ![]() ![]() Bir ömür senin elini bırakmayacağıma ![]() ![]() Bir ömür Can’ım olarak kalacağına ![]() ![]() Hiç bir şeyin, hiçbirzaman, Senin önüne geçmeyeceğine ![]() ![]() Her günün bir öncekinden daha güzel olacağına ![]() ![]() Her anın unutulmazlık zincirine bir yenisini ekleyeceğime ![]() ![]() Bir ömür boyu Senin Canın, Aşkın, Sevgilin ve ![]() ![]() ![]() ![]() Sana her zaman Aşkım diyeceğime ![]() ![]() Seni sonsuzluk kadar Çok Seveceğime ![]() ![]() Sen “Sen” olduğun için Seni Seveceğime ![]() ![]() Seni “Bir ömürden de öte” Seveceğime ![]() ![]() Yemin Ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|