Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belkide, sevmedin

Belkide Hiç Sevmedin Beni

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Belkide Hiç Sevmedin Beni

Belkide hiç sevmedin beni

Küçük bir umuttu içimde büyüttüğümKüçücük umuduma koskocaman sevgimi sığdırmaya çalıştımOlmadı,başaramadımDayanamayıp yıkılan hayallerimin altında kaldım,gözlerim yaşlıHiç duymadın geceleri hıçkıra

hıçkıra ağlayışlarımıHiç görmedin harab bitap düşmüş bedenimiHiç hissetmedin kalbimin sensizliğinde can çekişlerini

Ayın karanlığına sakladığım düşler,bir bir çıkıyor şimdi karşıma hüzün haliyleBaşkalaşıma uğramış duyguların esiri,bir zamanlar mutlulukla dolu bir başka ben

Hani bir bakışın vardı;gözlerinden kalbime akanHani bir bakışın vardı ya sımcıcaktıGüzün buz soğuğunda en derin güzellikleri ruhumda uyandıranHani bir bakışın vardı ya şu anda başkasının gözlerinde olanHani bir sen vardın yaBir zamanlar benim olan

Kalp atışlarım ritmini kaybettiBen atıyor mu atmıyor mu diye şüpheye düşüyorum çoğu zamanNefesimde seni değil,sensizliği soluyorum artıkSoluduğum her saniye bir kez daha kahroluyorumKahroluşlarım dört bi yanını sarmış benliğiminDayanamıyorum

Verilmiş sözler bir bir yutulmuş artık ağır geliyorKarmakarısık bir bulmacanın ortasındayımAnahtar bir kelime gerek belkide herseyin çözülmesineyada ufacık bir tebessümTam söyleyecekken boğazımda bir şeyler düğümleniyorSusuyorumSusmak daha iyi olacak her şey için

Herşey çok güzel olacaktıMutluluk sonsuzluk olacaktıBir günlük değil bir ömür sevilecektiDudaklardan eksik olmayacaktı yarin adıHepsi bir düşün ufak hayal oyunlarından ibaret

Oyuncaklarımı kaybettim artıkBir daha geri alamayamamacasınaAğlaya ağlayaBomboş ellerime baka baka

Belkide hiç sevmeyi denemedin ki!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com