![]() |
Seninle Olamadıklarımız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seninle OlamadıklarımızSeninle olamadıklarımız… Bir sabah karşılıklı oturup taze demlenmiş birer bardak çay içemedik ![]() ![]() Kış güneşinin odayı ısıtan sıcağında dizlerimde uyumadın ![]() Gözlerinin içine heyecanla bakamadım; bakışlar donmadı! Başımı omzuna yaslayıp Sezen’i dinlemedim seninle ![]() ![]() Birbirimizden kaçtıkça tekrar yakınlaşmalarımızın nedenini sabahlara kadar hiç düşünmedim ![]() ![]() ![]() Sen arabayı hızlı kullanıp yüreğimi ağzıma getirmedin; ben yavaş kullan arabayı, diye çığlık atmadım… Sen cep telefonunu bana verip uykuya dalmadın; ben telefonunu hiç karıştırmadım ![]() ![]() Olamadık ‘biz’ ![]() ![]() ![]() Aynanın karşısına sarılarak geçip şımarıkça birbirimize ‘yakışıyor muyuz’ diye sormadık ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle yaşanan hiçbir an’ı hafızama kaydedemedim ![]() ![]() Şimdi bunca yazdığım ‘olamadıklarımızı’ aslında olduğumuzdan mı yoksa unuttuğumuzdan mı üzgünüm işte onu bilmiyorum! Yani cesaretimizle mi övüneyim yoksa korkaklığımızdan mı utanayım bilemedim! Olamadık aslında SEVGİLİM, biz hiç 'biz' olamadık… Binnur Edisan |
![]() |
![]() |
![]() |
Seninle Olamadıklarımız |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seninle OlamadıklarımızŞimdi bunca yazdığım ‘olamadıklarımızı’ aslında olduğumuzdan mı yoksa unuttuğumuzdan mı üzgünüm işte onu bilmiyorum! Yani cesaretimizle mi övüneyim yoksa korkaklığımızdan mı utanayım bilemedim! Olamadık aslında SEVGİLİM, biz hiç 'biz' olamadık… bizi anlatmıs sanki yazı evett biz hiç biz olamadık asık olcak kadar cesaretli bu aska sahip çıkamayacak kadar korkkaktık aslında emeginee saglık süperr paylasım için tskler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|