Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olamadıklarımız, seninle

Seninle Olamadıklarımız

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seninle Olamadıklarımız

Seninle olamadıklarımız…

Bir sabah karşılıklı oturup taze demlenmiş birer bardak çay içemedik Çıtır çıtır kızarmış bir simidi bölüşüp yiyemedik Sabahlar olmadı!

Kış güneşinin odayı ısıtan sıcağında dizlerimde uyumadın Çünkü, güneş bize hiç doğmadı!

Gözlerinin içine heyecanla bakamadım; bakışlar donmadı! Başımı omzuna yaslayıp Sezen’i dinlemedim seninle Sezen bize hiç şarkı söylemedi! Dudağıma kondurduğun ilk busede yüzüm kızarıp, avuç içlerim terlemedi

Birbirimizden kaçtıkça tekrar yakınlaşmalarımızın nedenini sabahlara kadar hiç düşünmedim Telefonuma gelen mesajlarına gülümseyemedim Sana hiç 'sevgilim' diyemedim

Sen arabayı hızlı kullanıp yüreğimi ağzıma getirmedin; ben yavaş kullan arabayı, diye çığlık atmadım…

Sen cep telefonunu bana verip uykuya dalmadın; ben telefonunu hiç karıştırmadımNe sen bana güvendin ne de ben seni kıskandım

Olamadık ‘biz’ Gündüzleri geceye taşıyamadık işte, sabahları uyanamadık…

Aynanın karşısına sarılarak geçip şımarıkça birbirimize ‘yakışıyor muyuz’ diye sormadık Türk kahvesi içip fallarımıza bakamadık…Hiç şarkımız olmadı mesela Bir resimde beraber yer alamadık!

Seninle yaşanan hiçbir an’ı hafızama kaydedemedimÇünkü merhaba ile elveda arasında kalmayı umursamadık ve aslında kaybetmekten hiç korkmadık

Şimdi bunca yazdığım ‘olamadıklarımızı’ aslında olduğumuzdan mı yoksa unuttuğumuzdan mı üzgünüm işte onu bilmiyorum! Yani cesaretimizle mi övüneyim yoksa korkaklığımızdan mı utanayım bilemedim!

Olamadık aslında SEVGİLİM, biz hiç 'biz' olamadık…

Binnur Edisan

Alıntı Yaparak Cevapla

Seninle Olamadıklarımız

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Seninle Olamadıklarımız

Şimdi bunca yazdığım ‘olamadıklarımızı’ aslında olduğumuzdan mı yoksa unuttuğumuzdan mı üzgünüm işte onu bilmiyorum! Yani cesaretimizle mi övüneyim yoksa korkaklığımızdan mı utanayım bilemedim!

Olamadık aslında SEVGİLİM, biz hiç 'biz' olamadık…

bizi anlatmıs sanki yazı evett biz hiç biz olamadık asık olcak kadar cesaretli bu aska sahip çıkamayacak kadar korkkaktık aslında emeginee saglık süperr paylasım için tskler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com