Seviyor Mu Sevmiyor Mu? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seviyor Mu Sevmiyor Mu?Biz daha yeni taşınmıştık her şey yeni okul çevre ![]() ![]() Okula alışmak bir sonra ki seneye kadar sürdü Arkadaşlarım arttı vs Kankam ve ben her ders arası dışarıda bir yere gidip orada konuşurduk Sınıfta bir kız vardı Çalışkan,güzel,komik![]() ![]() Kız benim için diğerlerinden ayrıydı Hep kaç aldığımı ve sınavlardan sonra hangi soruyu nasıl yaptığımı sorardı İşte bir gün kankamla bizim yanımıza geldi sohbet falan ettik![]() Sonra her teneffüs gelmeye başladı Kıza bakış açım değişti Aşık olduğumu anladım Kankama dedim ben seviyorum dedim o da "bence o da seni seviyor,her teneffüs geliyor genelde senle konuşuyor" dedi Geceleri uyuyamamaya başladım falan derken kardeşi var bir tane onunla da arkadaş oldum hep o çocukla takılıyorum Maç falan yapıyoruz ara sıra Okuldayken bir gün nöbetçi sırası benim perşembe günüydü Bir arkadaşıma verdim ve Cuma günü olacaktım sonra kız geldi dedi ki pazartesi senle nöbetçiyiz dedi Bende sabırsızlanmaya başladım derken diğer kankam beni cuma ya almış nöbet sıramı bir kız var onunla benim yerimi değiştirmiş diğer kankamla nöbetçi olmak zorunda kaldım Off benim için felaketti derken ders arası yanıma geldi dedi ki beni sattın dedi Bende anlattım böyle böyle dedim O da tamam dedi Sonra sohbet başladı Pazartesi günü gelmeyeceğim dedi Bir anda kuşkulandım deme ki benim için pazartesi günü gelecekti dedim Çok şaşırdım ve hiç belli etmedim Zaten o günden sonra beni seviyor olabilir demeye başladım Söyleye mememin tek sebebi ya o beni arkadaş olarak görüyorsa arkadaşlığımıza ihanet ederim diye yani söylersem benle hiç konuşmaz diye söylemiyorum O kadar mutsuzdum ki keşke diyordum keşke o da beni sevse ama bana göre imkansızdı![]() Size Sorum Şu beni seviyor olabilir mi?Olasılık size göre nedir? Bana karşı gözlemlediğim davranışlar şu şekildedir: 1 Evler karşılıklı olduğu için o bizim eve baktığı zaman anlaya biliyorum Bazen bir yerden eve gelirken camdan onların evinin yansımasını görüyorum ve bana doğru baktığını görüyorum![]() 2 Onunla sohbet etmezken bana fazla bakmaz havaya veya saçıyla oynarken saçına bakar![]() 3 Bir kere Saçının nasıl olduğunu bana sormuştu![]() Bilgi İstiyorsanız soruda sorabilirsiniz lütfen bana bir olasılık söyleyin yardım ederseniz sevinirim |
|
|
|