![]() |
Hadi Tüm İşıkları Söndürüp Ayrılığı Giydir Üzerime... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Tüm İşıkları Söndürüp Ayrılığı Giydir Üzerime...Ben seni unutmak için sevmedim ![]() Şimdi sessizce yaşamalıyım seni ![]() Son kelimelerini suskunluğuna ilmekleyip " gitmeliyim mecburum" diyorsun ![]() ![]() ![]() Sana söz sevdiğim; seni sensizlikte bile seveceğim ![]() ![]() Bir dakika önce yürüdüğüm yollarda senin ayak izinde karşılaşma ihtimalinde sevdim seni ![]() Unutmadan sana bir teşekkür borçluyum; bana " aşkı ve sevdayı " öğretip yamalı kalbime bir yudum sevgini verdiğin için ![]() Unutma ben sevgiyi hiçbir zaman haketmedim ![]() Ne kadar bu cümlemi sevmesen de evet hiçbir zaman bir yudum sevgiyi haketmedim ![]() Ellerim yine ayrılıkların cicekleri topluyor oysa o cicekler senin saclarında olmalıydı ![]() Neyse sevdiğim şimdi kapat üzerime yalnızlığını ![]() Kilit vur ağlayan sesime ![]() Sessizliğinde nasıl yaşarım onu da bilmiyorum lakin bilmeni istediğim şu; sen gittin diye sevda elbisesini duvarıma asıyorum bir gün geldiğinde yeniden sana ve sevdana giyebilmek için ![]() İşte bu gece yalnızlığının koynuna girip yokluğunun avuçlarında gözlerimi sana kapatıyorum bir gün geri döndüğünde " işte geldim helalim sadece sana geldim " deyip yüreğimi yüreğinle öperek uyandırman için ![]() ![]() Yokluğuna akacak zaman ![]() Takvimler yokluğunu anlatacak aynalar sessiz isyanlarımı ![]() ![]() Şehrimin gölgelerine güneş doğacak karakış bile bahara gülümseyecek ![]() ![]() Oysa ben sensizlikte yavaş yavaş eriyeceğim ![]() Tıpkı güneşin avuçlarında eriyen bir kar tanesi gibi ![]() Usulca ve derinden ![]() ![]() Sakın üzülme sözlerim sitem taşıyor diye ![]() ![]() Üşüyen dudaklarımı sarmayacak gözlerinle gecelerimi aydınlatmayacaksın ![]() Şimdi gidiyorum ![]() Lakin bir gün titrek sesimi ve utangaç yüreğimi görmek istersen bu şehrin yalnızlık sokaklarında gezinen eskicilere sor ![]() Küflü bedenimle yamalı kalbimle seni bekliyor olacağım ![]() Haydi tüm ışıkları söndürüp ayrılığını giydir üzerime ![]() Şimdi son kez seni yazdım satırlara ![]() Dışarıda kararmış hava ben yalnızlığa yürürken sen imkansızlığın içinde seni arayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bana hatırlatan bu şehri senin bir dakika önce geçme ihtimalindeki yollarda senin ayak izlerini arayacağım ![]() Saatler geceyi yarıladığında eski anılarımı hatırlayıp gözyaşları içinde sesinin sıcaklığında " aşkın " imkansızlığına ağlayacağım ![]() Herşeye inat seni sensizlikte bile seviyorum canım ![]() ![]() Şimdi dudaklarima kilit vurup son cümlemi sana hediye ediyorum kendi doğum günümde tek armağanı olarak ![]() ![]() " Ben sana mecburum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|