Bilirim Üşür Ellerin Şimdi Senin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilirim Üşür Ellerin Şimdi SeninToprağa düşen yağmur damlaları gelişinin habercisi olacak ![]() Ama yağmıyor yağmurlar kurak topraklara inat![]() Bu gece gökte binlerce yıldız var, sen nerdesin canışığım![]() ![]() Dağları karlı memleketlerde ellerin üşür senin bilirim ![]() Bilirim nasıl koyar yalnızlık sana, gece yarısı olduğunda![]() Bilirim özlediklerin girer düşlerine ve uykusuzluktan kann çanağına dönmüş gözlerin yaban ellerde tanıdık bir çift göz arar![]() Ruhunu okşayan tatlı sözler söyleyecek birileri olsun istersin yanında![]() Canın çay içmek ister ısınsın diye buz tutmuş yüreğin![]() ![]() Ben burda, bu koca şehirde gelişine adaklar ada***** bekliyorum, sessiz, habersiz ![]() Eskiden olsa, sesini olsun duyurup su serperdin çorak gönlüme![]() Sesini duysam yeter diye başlıyorum dizerlerime![]() Sesin ne kadar uzak!!! Hava iyice soğudu ![]() Bulutlar sevdam gibi kapkara![]() Keşke diyorum şimdi, gök gürlese, bir yağmur yağsa şehre![]() Gelişin sevinç gözyaşlarıyla kutlansa gökyüzünde![]() Çakan şimşeklerden korkmayacağım bu kez![]() Günlerdir bekliyorum, bekliyoruz ruhumla birlikte, yağsın yağmurlar kurak topraklara diye![]() ![]() Ah diyorum şimdi ![]() Bir yağmur yağsa![]() ![]() Sen çıkıp gelsen![]() Soğuktan üşümüş ellerini alsam parmaklarıma![]() Öpsem avuç içlerini![]() Sonra bir daha, bir daha![]() Koklasam, sarılsam sana![]() Yağmurlar yağsa![]() Yüreğimdeki aşk alev alsa, bir kor düşürsem gözlerine![]() Bir yıldız yanıp sönse gözlerinde![]() Karanlıklar aydınlansa![]() Ruhumu ıslatsan varlığınla![]() ![]() Dudaklarında kaybolsam ![]() Ve bir daha yolumu hiç bulamasam
|
|
|
|