Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
acillll, çok, edin, yardım

Yardım Edin Çok Acillll ..

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yardım Edin Çok Acillll ..



Ben sevgilimden şüpheleniyorum Biz facelerimizi cıkmaya basladıgımızda dondurduk geçen ay baktımkı facesı acılmıs iste sordum nıye acıldı dıye falan bana arkadasım acmıs dedı tm dedm dun yenıden acılmıs ama daha acık dıye fln solemedım bana yalan soluyo bnce ama gunahınıda almak istemiyorum ama arkadasları bunun facesını napsınlar ya s sizce ne yapmalıyım gidiym direk niye actın fln mı dıyım yoksa bı sure takıptemı kalıyım ??
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.