![]() |
Sen Gitmeyi Bilirsin, Ben Sevmeyi ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Gitmeyi Bilirsin, Ben Sevmeyi !Görmediğimden değil Yanımda olsan yine özlerdim ![]() ![]() Ve bil ki! bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden Ben gidişini bile severim ![]() ![]() Aramızda hep aynı fark Sen Gitmeyi Bilirsin ![]() ![]() Ben Sevmeyi ![]() ![]() Kimseye soramıyorum seni Kirlenme diye hep öpmeye korktum ya ! Belki başkasını seversin diye Hiç söyleyemedim sana defalarca üst üste sevdiğimi Bilmiyorsun, boğazımda düğümsün Yutkunsam gideceksin ![]() ![]() Yutkunmasam, ölürüm ![]() ![]() En mutlu anlarımda bir dert içimde Gülsem kahkaham sırıtır tebessümlerin içinde Anlatsam derdimi anlatamam ki ![]() ![]() Herkesin güldüğünü bilmek kolay ama Kimsenin ıslanmadı ki gözleri benim kadar ![]() ![]() Akşamın matem rengine büründüğü sattelerde Gökyüzündeki kandiller tek tek yanmaya başladığında İçimde sessiz bir çığlık Özlemeyi özledim, özlemeye değer ne kaldıysa ![]() ![]() Boşluğunu dolduramaz demiştim giderken Gelme ![]() ![]() Sana bol gelecek artık bu aşk Düşün ki esmeye hakkı olmayan bir bahar meltemiydi bizimki ![]() ![]() Yüreğimize sadece eli değdi Değdi ve geçti ![]() ![]() Sen benim kalbimi parçalardında Yinede ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını Sırf ayaklarına batmasın diye ![]() ![]() Bir sönüşe sığmadım sönmedim Bir gidişe sığmadım gitmedim Öyle korkunçtu ki sesi sensizliğin Bir haykırışa sığmadım Sustum ![]() ![]() Gelmeni bekledim, gönlümün boş koridorlarında Gelmedin ![]() ![]() Sen Gitmeyi Bilirsin ![]() ![]() Ben Sevmeyi ![]() ![]() Umutlarımın boynu bükük şimdi Gelme ![]() ![]() Alıştım yokluğuna Gittin ![]() ![]() Ben ardından sadece baktım Oysa söyleyecek o kadar şeyim vardı ki ! Gidersen iyiye dair ne varsa içimde Yitireceğim hepsini ![]() ![]() Gidersen sönecek içimdeki ateş Ve bir daha hiç kimse yakamayacak ![]() ![]() Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim ![]() ![]() Diyecektim sana Konuşamadım ![]() ![]() Yüreğim ıslaktır benim, kuytularda ağlamaktan ![]() ![]() Ve hafif uçuktur rengi Kurusun diye kaç kez, güneşe asılmaktan her kıtada Gün penceremde gecenin siyahını eritirken Ben uyumamış gözlerimle sensizliğimi biriktiriyorum ![]() ![]() Kaç sitem Kaç boşvermişlik indiriyorum yüreğime Öyle çok konuşacaktım ki ![]() ![]() Anla o kadar sustum işte ![]() ![]() Geldiğin gün ancak o zaman anlayacaksın Beklendiğini Ve ancak o zaman anlayacaksın geciktiğini ![]() ![]() Uzağında kaldım herşeyin Senin sevginin uzağında ![]() ![]() Direnemedim sensizliğe Kahırla isyanla geçti her günüm Alıkoydu herşeyimi sensizlik nöbetleri Bakma öyle birşey olmamış gibi Sen gittin Ben bittim ![]() ![]() Sen Gitmeyi Bilirsin ![]() ![]() Ben Sevmeyi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|