Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ceplerimde, dair, hayata, sözler, taşımıştım

Hayata Dair Sözler Taşımıştım Ceplerimde...

Eski 08-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayata dair sözler taşımıştım ceblerimde

Kimsenin bilmediği, kimseye anlatmadığımdı…

Çıkarmaya korkardım cebimden sözlerimi

Yanlışların ortasında saklardım iyice kendimi sözlerime

Kime ne diyebilirdim ki!

Sessiz sedasız köşede durur karmaşanın geçmesini beklerdim

Öyle zamanlarda taşıdım ki sözlerimi, anlamsızlığını görüpte haklı bulunmak bile çaresizliğimi dile getirmedi Sessizdim evet kimsesizdim Yalnız biçare ellerde gibi kuytu köşeye saklanmış öylece fırtınanın geçmesini beklerdim sözlerimle birlikte Kalkardım yeniden fırtınadan sonra ama fırtına sözlerimi ezer geçerdi Kalırdım her zaman ki gibi yalnız

Fırtınada dur gitme dediğim anda ardına bile bakmadan kaçardı Kelimeler mi çok yüceydi yoksa kaçmak mı kolay bilinmez değildi… Bilinen sadece benim fırtınadan korktuğum ve gidecek olanın ne denirse densin asla kalmayacağıydı Sözlerim ceplerimdeydi çünkü kalbimde geçenler asla bilinmedi Bildirilmedi Saklandı susturuldu Sessizleştirildi Noktaya bile anlam yüklenmişti de bir sözler anlam bulamamıştı

Sözlerimin birer birer fırtınada kaybolduğundan bu yana artık kendimle savaşır oldum Kalemimi noktalara gömdüm ve dile gelmeyenleri dile getiremediği için cezalandırdım kendisini Sustu söyleyecek ne sözü nede anlatacakları vardı Bıraktım hadi git durma gelişin bahar havasındaydı ama gidişin felaketim oldu diyemedim Demedim Korktum Sindim kuytu köşeye bekledim bekledim sadece bekledim Sözlerimi biriktirdim ve taşımasını öğrendiğimde yeniden koyacaktım ceplerime Belki de duyulmayı istediğimde çıkacaktı artık beklide bir sonraki fırtınada artık ben esecektim…

Sözler taşımıştım ceplerimde beni anlatan anımsatan herkese sunulacak…

Hayata dairdi ve yitip gitti…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Fırtınada dur gitme dediğim anda ardına bile bakmadan kaçardı Kelimeler mi çok yüceydi yoksa kaçmak mı kolay bilinmez değildi… Bilinen sadece benim fırtınadan korktuğum ve gidecek olanın ne denirse densin asla kalmayacağıydı Sözlerim ceplerimdeydi çünkü kalbimde geçenler asla bilinmedi Bildirilmedi Saklandı susturuldu Sessizleştirildi Noktaya bile anlam yüklenmişti de bir sözler anlam bulamamıştı

süper! emegine saglık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-24-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Askımızın fırtınasından korkup kaççanlara çok güzel bi paylasım Ablacım Emegine Yüregine SAglıkk Ask korkakların isi degildir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com