|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ceplerimde, dair, hayata, sözler, taşımıştım |
![]() |
Hayata Dair Sözler Taşımıştım Ceplerimde... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Dair Sözler Taşımıştım Ceplerimde...Hayata dair sözler taşımıştım ceblerimde ![]() Kimsenin bilmediği, kimseye anlatmadığımdı… Çıkarmaya korkardım cebimden sözlerimi Yanlışların ortasında saklardım iyice kendimi sözlerime Kime ne diyebilirdim ki ![]() ![]() Sessiz sedasız köşede durur karmaşanın geçmesini beklerdim Öyle zamanlarda taşıdım ki sözlerimi, anlamsızlığını görüpte haklı bulunmak bile çaresizliğimi dile getirmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırtınada dur gitme dediğim anda ardına bile bakmadan kaçardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sözlerimin birer birer fırtınada kaybolduğundan bu yana artık kendimle savaşır oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sözler taşımıştım ceplerimde beni anlatan anımsatan herkese sunulacak… Hayata dairdi ve yitip gitti… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Dair Sözler Taşımıştım Ceplerimde...Fırtınada dur gitme dediğim anda ardına bile bakmadan kaçardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() süper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Dair Sözler Taşımıştım Ceplerimde...Fırtınada dur gitme dediğim anda ardına bile bakmadan kaçardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askımızın fırtınasından korkup kaççanlara çok güzel bi paylasım Ablacım Emegine Yüregine SAglıkk Ask korkakların isi degildir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|