![]() |
Zamanı Geldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zamanı GeldıValizime umutlarımı koydum, Kırgınlıklarımı deniz kabuklarına ![]() ![]() ![]() Öfkemi dalgalara, Sol yanımı sevenlerime bıraktım, Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarimin kokusu burnumdayken İçim gün gün kan ağlıyorken Onsuzluğu hasretle paylaşıken Biten ömrüme sızlanmaktansa ![]() ![]() Gidiyorum ![]() ![]() Dudaklarımda, mecburiyetten kalma tebessüm, Gözlerimde, belki bir daha dönmemecesine elvedamla Arkamda sevinç gözyaşı bırakmanız ümidiyle Beni sevmeyi unutmayın diye dipnot düşerek Gidiyorum ![]() ![]() ![]() Ben sevdiğimi severken ve böylede sevilirken Gün gün ağlayıp bu hasretle erirken Hiçmi görmediniz aşkımdan bitap düşerken Yarınımı çizdim onla, vakit varken Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|