![]() |
Seninle Aynı Şeyleri Özlüyoruz.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seninle Aynı Şeyleri Özlüyoruz....Seninle aynı şeyleri özlüyoruz aslında ![]() ![]() ![]() Sıradan şeyler ![]() ![]() ![]() ![]() Kıyıları özlüyoruz mesela ![]() ![]() ![]() ![]() Ve orada bize benzeyen insanlarla bir arada yaşamak istiyoruz ![]() Çocuklar bize boyun eğen bir doğa ve yavaşlatılmış bir hayat istiyoruz ![]() Her şey açık olsun ve hayat içimizden aksın ama yine de bize pek zarar vermesin istiyoruz ![]() ![]() ![]() İyi insanlar olmak istiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa özlemek başka; kim olduğumuz ve neyi istediğimiz başka ![]() ![]() ![]() Ve bu oyunu önce ben bozdum ![]() Sen de bozabilirdin ![]() ![]() ![]() Özlemlerini seni sıkan terli bir gömlek gibi üzerinden çıkarıp bir bilinmezliğe doğru alıp başını gidebilirdin ![]() ![]() ![]() Önce ben çıkmak istedim yola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden sen şimdi vazgeçtin kendi yolculuklarından; vazgeçtin ruhunun gurbetinden dönmekten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sen şimdi her şeyi bile bile beni bu hayata çağırıyorsun ![]() Özlemlerimize yer açmaya çalıştığımız bu bilinmez bu yalancı topraklara ![]() ![]() ![]() Beni yitirmemek için kendinden vazgeçiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgin kendinden daha önemli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bense iyi ve anlaşılır olmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() Belki de haklısın! Ben iyileşmek istemiyorum ![]() Hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve en önemlisi sen beni katıksız seviyorsundur ![]() ![]() ![]() Oysa bilmiyor değilim ben bunları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderim kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderim sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() Buymuş derim; buymuş işte aradığım! Bu tarifsiz acı bu tarifsiz çözümsüzlük ![]() ![]() ![]() ![]() Ve orada yıkarım yüzümü ağlayışımı gizleyen o karanlık sularla ![]() Yıkarım yüzümü kaybetmenin o deli o çıplak sevinciyle ![]() ![]() ![]() İyi ki derim iyi ki kaçıp gelmişim buralara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa çok geldim bu karanlık ve dost denizin önüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalvardım ![]() ![]() ![]() ![]() Sınırlarımı aşmak istercesine hayatı ve bütün iyiliklerini hayatı ve bütün kötülüklerini ve çözümsüzlüklerini ona şikâyet ettim ![]() Hayatı ve bütün aşklarını; sevgilerini ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarımı karanlık denizin tuzuyla seviştirirken o an hayatta olmaktan derin bir haz duyarken ama aynı anda yok olmanın sınırında gezinmenin kirli gururuyla varlığımı ona şikâyet ettim ![]() Umutlarımı aşklarımı ve özlemlerimi ona şikâyet ettim ![]() ![]() ![]() Anladım sevgili! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım sevgili! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan hayatın insanların iyi olup olmaması beni zerrece ilgilendirmiyor bu anda ![]() Kimse sorumlu değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgisiz bencil biri değilim ![]() ![]() Evet aşkı çok arzuladım ![]() Girdim çıplak ayakla onun topraklarına ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben aşkı özlerken o beni benden kopardı ![]() ![]() ![]() Aşk ben bu hayattan kurtulmak isterken beni bu hayata benzetti ![]() ![]() ![]() İşte bu yüzden seni ne kadar sevsem de sen gidince ferahlık duymam ![]() ![]() ![]() Evet en çok seni seviyorum bu yeryüzünde ![]() ![]() ![]() Bunu kanıtlayabilirim sana ![]() ![]() ![]() Önceleri bundan çok utanırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama artık utanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemini hayalini alıp o karanlık denizin önüne getiriyorum ![]() Orada sen yokken seninle fısıldaşıyorum ![]() Orada sen yokken seninle haykırıyorum karanlık denize ![]() ![]() ![]() Senin yokluğunda ama yokluğundan daha sahici olan hayalinle arınıyorum o karanlık denizin önünde ![]() Titreyerek sabırsızca çocukça ve cesur! Seni yokluğunu ve beni bu karanlık denizin önüne sürükleyen varoluşumla arınmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Ne arıyorum ben burada? Benim için her şeyin iyiye ve doğruya gittiği söylenirken neden ben burada bana ait her şeyi yok etmek istiyorum? Boşunaymış alınganlıklarım ![]() ![]() ![]() ![]() Sordum kendime sordum; öfkemin ve arzularımın doruğunda sandığım an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok cesurdum ama ölmek istemiyordum ![]() ![]() Çünkü kendimi ne kadar kandırsam da er geç geleceğim yer yine bu karanlık denizin önüydü ![]() ![]() ![]() Daha çok gidebilmek isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde biriktikçe beni yaralayan hüznümün ne olduğunu biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burası bana ait değil ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgilim beni affet! Sana duyduğum o büyük aşk bana ait değil ![]() ![]() ![]() Düşünsene en çok sevdiğim sensin ama yine de sen gidince içim ferahlıyor! ![]() ![]() Düşünsene senin için her şeyimi feda edebileceğim şu an yine de sensiz gitmek istiyorum o karanlık denizin önüne! ![]() ![]() Sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bir sevgisizlik; bu bir bencillik değil ![]() ![]() ![]() Ben değil sen bozsaydın oyunu önce sen isteyecektin bunu benden ![]() ![]() ![]() Ve bil ki burada bu karanlık denizin önünde yokluğumla savaşırken en çok senin adın geçiyor içimden! ![]() ![]() Senden aldıklarım sana kattıklarım ![]() ![]() ![]() En çok da senin için hesap veriyorum bu karanlık denize ![]() ![]() ![]() Saçlarının kokusu gözlerinin cinnet yarısı aşk için o derin çırpınışın ölümü ne kadar istesen de hayata duyduğun o derin özleyişin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur beni engelleme! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Engellersen sana en korkak en zavallı en düşkün yanımı bırakırım ![]() ![]() ![]() Çoğu insan böyle yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırak beni gideyim kendime! ![]() ![]() ![]() ![]() Beni kınama ve araya aşkı sevgiyi sokma! Kalırsam burada beni benimle yalnız bırakırsın ![]() ![]() ![]() Ne olur beni benimle ıssız bırakma! ![]() ![]() Ne olur "bana benimle ihanet etme! ![]() ![]() Sana göre belki gidecek bir yer yok ![]() ![]() bildiklerimiz ![]() ![]() ![]() Sakın seni eksik sevdiğimden şüphelenme ![]() ![]() ![]() Ben bu hayata gerekli olduğu söylenen bir sürü şeyi bu sevgi yüzünden öğrenmek istemedim ![]() ![]() ![]() Sen varken öğreneceğim her şeyi sana rakip saydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü gideremedi susuzluğumu sendeki aşk ![]() ![]() ![]() Gideremedi aşk üzerine bütün bildiklerim ![]() ![]() ![]() Gideremedi avuçlarıma bırakılan özlediğim her şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok ama çok acı çeksem de almasın beni benden kimse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim için herkesten daha önemlisin ![]() ![]() ![]() Ama ben kendisini özleyen bir başkasıyım ![]() ![]() ![]() Ve bildim ![]() ![]() ![]() ![]() Ama böyle; belki de iyi ki böyle oldu ![]() ![]() ![]() İşte bu yüzden iyileşmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve beni benimle yalnız bırakma! Bana benimle ihanet etme! ![]() ![]() Belki gidecek hiçbir yer yok ![]() ![]() ![]() ![]() Belki de boşuna çırpınıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama eminim sen de biliyorsun ![]() Aşk içindeki aşka rağmen yine de kendisini aramaya gidenlerle mümkün bu dünyada ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|