Aşk Bitti.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Bitti.. üstat, beni müsait bir şiirde indir![]() ![]() ![]() bugün bir şiir bile uğramadı yanıma sana uğradı mı bilmiyorum pencere kenarında yağmuru seyrettik yalnızlığımla, balkona astığımız düşlerimizi içeri aldıktan sonra kimsenin öğretmediği bir şeyi öğretmeni dilerdim ![]() /![]() ayrılırkenama sen herkesin öğrettiğini yineledinşimdi aşk ![]() /![]() inançlarını yitiren bir ayyaştır köprü altlarımdadeniz kabuklarından bir mumluk yapmıştım sana, vermeye zamanım olmadı şimdilerde içinde yakıyorum, sesini duyuramayan kelimelerimin yorgunluğunu biliyor musun ![]() /![]() bilmemsen cümlelerimin 1 Kordonuydun ![]() ![]() susmaya gidiyorum![]() ![]() /![]() birazdan dönerim![]() ![]() acil servis gibi yetiştim bütün kanamalı sevdalarıma yanlarına gittiğimde, odaları boştu, çarşafları temiz bir küçük not bile yoktu ![]() /kurtardığınıziçin teşekkür ederiz![]() ![]() bu yüzden emekliliğimi istedim yorgun aşkların baş hekiminden tazminatım suskunluk beni ait olmadığım şehirlerde aramayın, adresimin caddesi ![]() /![]() burukluk ![]() teri soğumamış bir ayrılıkla içilen özlem, ateş yapar![]() ![]() dün gibi hatırlıyorum ayrıldığımız günü 24 ocak ![]() /![]() kış![]() /![]() kıyamet![]() /![]() felaketsanki herkes beni görmek için toplanmıştı şehir meydanında parmaklarıyla gösteriyorlardı ![]() /![]() işte bu kadın terk edildi naralarıylabu günlerde ![]() / dalgasını geçebiliyorum vedalarıno günlerde ![]() /![]() serum kokularına bulaşmıştı bütün kılcal damarlarımgerçekte kim olduğunu çok düşündüm, özleminin yer yer sağanak yağışlı olduğu zamanlarda galiba artık biliyorum sen ![]() /![]() büyümeye zamanı olmayan çocukların,dar zamanlarda attığı içten bir kahkahasın beni beklemeye gidiyordun ![]() ![]() /![]() galiba yolu şaşırdın![]() ![]() bu şiire girmek hüzünlü ve yaşlıdır![]() ![]() biraz önce gözlerimden düştün seni ıslattığım için üzgünüm yanaklarımda kurumanı istemezdim, dudaklarıma almışken ıslaklığını sen ![]() /![]() gözlerim![]() /![]() ve katresana yaşatmak istediğim çok şey vardı, aşkda kısa çubuğu ben çektim ![]() ![]() ![]() V ![]() ![]() kırgınlıklarımı kaybettim, hükümsüzdür![]() ![]() ![]() sabaha karşı gittiğin için bağışladım seni sen de kendini bağışladın mı ![]() /![]() bilmiyorumzor oldu indirmek resimlerini duvarlardan ki tozlanma diye albümlerde yaşatmadım seni seni ![]() /![]() bir anı olsun diye sevmedim![]() ![]() ve hiç aldatmadım![]() /![]() kirpiklerimle bileçok önceleri sorduğum bir soruydu, şiir bir aşkı kurtarabilir mi? diye otuzuma yaklaşırken gülümsüyorum da, şiir bir aşkın ancak bekçisi olabilir VI ![]() ![]() bu şiirde U dönüşü yapılmaz![]() ![]() ![]() illegaldir bütün terk edişler, ölümlerde dahil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aşk dersem çık, ayrılık dersem çıkma![]() ![]() dedim ![]() /![]() çıkmadınaşk bitti ![]() |
|
|
|