|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cümlelerimin, devamı, gelmiyor, gelmiyorsun |
![]() |
Cümlelerimin Devamı Gelmiyor Ve Sen Gelmiyorsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cümlelerimin Devamı Gelmiyor Ve Sen GelmiyorsunCümlelerimin devamı gelmiyor ve sen gelmiyorsun yazamıyorum artık…cümlelerimin devamı gelmiyor ve sen gelmiyorsun ! ! cümleler kayıp ! … konuşamıyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ! kalemim kırık kalbim kayıp ! … söyleyemiyorum şarkıları bağıra bağıra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ! dönüşler yasak ! …uyuyamıyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ! rüyalar kayıp haller kayıp ! …ağlayamıyorum artık ! oluk oluk akmıyor gözyaşlarım… kurudu sana ağlamaktan kendime ah etmekten ![]() ![]() ! gözyaşları yok pişmanlığım kayıp ! … Gülmeler yok bana… Kahkahalar yasak ! bir darbe indi gözyaşlarındandertlerden kederlerden… ![]() ! Gülmeler yakışmıyor bana ![]() ![]() … hayal kuramıyorum artık ![]() ![]() ! yıldızım kayıp düşler çok uzak ! … yaşayamıyorum… bu oda bu ev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ! Nefes almak yok ışıklar kayıp ! … Ritim tutamıyorum artık… kaybettim aşkın notasını… kaçırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ! aşklar kayıp ayrılıklar kol geziyor ! … sevemiyorum artık… korkuyorum çekiniyorum aşktan sevgiden ! Bir de aşk beni terk ederse… Sevemiyorum işte… korkuyorum… Sevmelerin ardından gitmelerden terk etmelerden yoruldum…İstemiyorum böyle sevmeyi…Korkuyorum ![]() ![]() ! Sevmeler yok gitmeler yok ![]() ![]() … istemiyorum; elaleme bizli hayallerden bahsetmekten… çift derken hep tek olmak yalnız yaşamak bu sevdayı ele güne karşı… Tek taraflı özlemek tek taraflı sevmek… İstemiyorum artık; çift derken Tek kalmayı… ! Çiftler yok ‘tek’ ler kayıp ! … yazamıyorum artık ![]() ![]() Ve girdiğin yol tek yöndü sevgili… yollar senin olsun ![]() ![]() ! Cümleler kayıp yollar kapalı… ! … çığlıklar atıyorum artık… sensizim ![]() ![]() ! Susmak yok…Mutluluk Kayıp ! … bitiyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !!! Aşk(ın) yok… Sensizlik(im) kayıp!!! … kağıt yok kalem yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çizmeler bitti karalamalar bitti… ! kalemim yok… acılar kayıp ! … sonbaharlar ayrılıklar bitti artık ! Geçti… sevdaları hayalleri yaşanmamışlığın acısıyla gözyaşının buğusuyla kaldı gözler…Yürek isyanlarla… Sevdaysa terk edilişiyle… ! sonbahar yok… Yürek kayıp ! … yazamıyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ! Umutlar yok hayaller yok kavuşmak hayal !! Açık kapı yok ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüşler kayıp mutluluk hayal… Kurşunlar hançerler oklar yakın! Hasretim kayıp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|