![]() |
İsmimi Unutma...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmimi Unutma...!İsmimi unuttuğun zamanlardı Kimbilir ![]() ![]() ![]() Kaç gece uykusuz kaldı düşlerim Yarı uyanık sarıldım bende bıraktığın kelimelerine Kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem de bir çok gece Beni anladığını sandığım bir sen vardı oysa Beni herkes den çok duyumsadığını sandığım Özgeleceğim vardı mesela, Özgeçmişim değil Nasıl da uzaklaşıyorum senden ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bağışla diyemem sana Diyemem yüreğimi ben yangınlara attım Sensin beni senden ayrı tutan Beni suskunluğunla ![]() ![]() ![]() ![]() Kelimeleri araladığımda, Gözlerimi alan her boşlukta ayrılık yatıyor Ayrılık çıkıyor karşıma ![]() ![]() ![]() ![]() Bir zaman geliyor, Unutmalıyım diyorum Unutmalıyım avuçlarımda biriken gözyaşlarını Uzaklar hep uzak kalıyor sevdaya Biraz daha uzaklaşırsam, Sol yanım hep uzak düşecek sevdana ![]() ![]() Ne kadar ayrı kaldın oysa yazmaktan Bir doğum günü geçti bu yalnızlıkta Kimbilir kaç gece yağmurlar birikti kirpiklerimde Kimbilir kaç gece ![]() ![]() ![]() ![]() Bir düşünce var ki kemiriyor beynimi Belki de hiç bilmek istemedin Ne güller geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa istediğim bir tek sendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden sen baktığında görebiliyordum düşlerimi Şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Sensizliğin intihar sahnelerinde buluyor kendisini Sen hiç bir çift gözün içinde öldürüldün mü ![]() ![]() Ben senin gözlerinde şahadet getiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa umarsızlığından taşıyor bekleyişlerim Nasıl bir bıçak gibi kesip atabilirim ![]() ![]() -miş’li geçmiş zamanların küllerinde şehvetimiz var Sabret diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün artan acılarımda ![]() ![]() ![]() ![]() Susmaktan bıkmayan bir ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende tutunduğun yer kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İsmimi unuttuğun zamanlardı Kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç gece sığındım bende bıraktığın sözlerine Yarı üşür bir halde küfürler yağdırdım ![]() ![]() ![]() ![]() Kimbilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem de her gece Hatırlayabildiğim Senden daha çok sevilmem Daha çok ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi aynaya son kez bak kendin için Göreceğin yüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|