Bedirhan Gökçe’Yle Üçüncü Sayfa Duyun Beni Bir Kez-N ‘Olur Bir Defa |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bedirhan Gökçe’Yle Üçüncü Sayfa Duyun Beni Bir Kez-N ‘Olur Bir DefaBu sözüm millete-dinleyin sesi Ömrümü harcadım-verdim nefesi Sevgi ile coşun-alın hep tadı Bedirhan Gökçe’dir-radyoda adı Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Tatlı heyecanlı-bilin sağlam net Çevirin düğmeyi-bekleme davet Arkaya yaslanın-sese kulak ver Buradan birisi-sizlere ne der Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Vurgu ve tonlama-hele de durak Şair ne söylüyor-dinle verin hak Türküler şarkılar-gerçekten canlı Sesleniyor size-o delikanlı Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Duygulu anlamlı-manalı sözler Gerçek tebessümlü-anlayın yüzler Canlı telefonlar-yollanır faksı Okunur söylenir-atarız hırsı Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Firmalar şirketler-iş adamları Anlayın bir kere-verme gamları Üç saatlik zaman-olun sponsor Açın telefonu-ne kadar bir sor Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Çaba ve emekle-şiir yazılır Ruhlara kalplere-o an kazılır Ara telefonu-olalım derman Esenliğe sokun-aman ha aman Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Çıkarsız dost lazım-değişsin yazım Mısra beyit dörtlük-bu benim yazım İlkbahar sonbahar-kış ile yazım Büyük ve küçük harf-işte şu yazım Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Okuyun öğrenin-bundan duyun haz Saygı ve sevgiyle-seviyorum yaz Savaşlar olmasın-canlar ölmesin Vampir yarasalar-sakın gülmesin Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Kardeşim ölürken-gülemem asla Yardımı gönderin-kap ile tasla Çocuklar ve gençler-yazsın okusun Zulüm sona ersin-kalbi dokusun Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Eldeki silahlar-ateş almasın Acı sıkıntısı-bize kalmasın Yarasa kan emer-olma yarasa Ruhu kaplamasın-endişe tasa Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa En güzeli birlik-kalmayın ayrı Bu eli tutmazsan-olursun sayrı İnsan canlı varlık-yaşamalı hür Çelmeyi takmayın-kalalım özgür Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa Öğretmen Hasan der-coşun kaynaşın El birliği ile-tutun oynaşın “Yurtta Cihanda Sulh”-söyler vecize Huzur sağlık olsun-gündüz ve gece Bedirhan Gökçe’yle Üçüncü Sayfa Duyun beni bir kez-n ‘olur bir defa |
|