![]() |
Kara Gozlerın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kara GozlerınKara gözlerindeki umut Siyah saçları kadar karamsardı ve kadere küsmüştü O, bir kere Sevgiyi öldürdü diye ![]() ![]() ![]() Sanki ona uzanan ellerde Keskin bir bıçak Ha vurdu ha vuracak Bu, benim karanlıklarım, Bu benim sırlarım diyor hep Bir gün gelecek Şefkatle kollarına saracaklar ![]() ![]() ![]() Asılsız sevgilerdi onu yıkan aslında Umutları umduğu gibi çıkmamaış Beklentileri hep korkuları olmuş Sanki bütün hayatı, Kupkuru bir odadaymış kopamadıklarıyla ![]() ![]() Gülüşleri bir sigara içimi zamanı kadar az Her nefeste biraz daha kısalırken Bütün beklentileri Duman duman uçuyorlardı ![]() Kurallar koymak isterken dostluklarına, Kuralları bozduğunun farkında değildi aslında ![]() ![]() ![]() Şimdi o gözlerde, Vakitsiz yağan yağmurlar var, Hasat mevsimi bitmiş bahçelere Sağnak sağnak yağacaklar ![]() Belki gönlünde gökkuşağı açacak Ama, altından çocuklar geçmeyecekler ![]() Su yerine zehir akacak ırmaklarından, Hiç kimse içmeyecek ![]() ![]() ![]() ya Ben, Şimdilerde bir bağ bozumu hüznü var içimde, Üzümlerim gazap üzümü Şaraplarımsa gözyaşları ![]() ![]() ![]() Sen güz güneşinde,sanki kanadı kırık bir kuş, Konmuştu bahçeme, Ona şefkatle eğilirken Pır diye uçtu birden Kırık sandığım kanatlarındaki sahtelik, ve,inancımla birlikte ![]() Ahmet Muhip Dranas |
![]() |
![]() |
|