Sen Unutmaya Sevdalı Bense Sana Sevdalı |
08-24-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Unutmaya Sevdalı Bense Sana SevdalıSENİ SEVİYORUM, adım gibi, yüreğim gibi, tarihim gibi Ismini isimsiz duvarlara yazıyorum, kimsenin bilmediği şarkılarda ağlıyorum Tarih yazıyorum al yazmalım tarih Sen dağdaki kartalı sevdin Sana güvercin olduğumu nasıl söylerdim Sen büyüktün, büyük şehrin insanıydın Sana büyük, kocaman sözler etmem gerekirdi ama, hiç birini edemedim Dedim ya SENİ SEVİYORUM!!! Seni sevmeme neden olan birşey birşey var, bilmiyorum Öyle ağlarıkm ki kendime sen benden gittin gideli Öyle ağlarıkm ki kendime sen benden gittin gideli Tenin küs olmuş tenime sen benden gittin gideli Tenin küs olmuş tenime sen benden gittin gideli Sensizliğin bilmecesindeyim daha, çözmeye çalışıyorum Sonbahar geliyor gözlerime bazen, dökülüyorum, döküldükçe rahmet oluyorum susayan sevdalara Bazen bir türkü söylüyorum taaa derinden Aydınlanmaya çalışıyor içimdeki karanlık, ben aydınlandıkça Karanlıklardan soruyorum seni bazen, Ağlıyorum, ağladıkça SENİ ÇOK SEVİYORUM, $imdi içindeki bütün sevgileri yüreğine at, çünkü, hepsini ama hepsini birgün bana kusacaksın Öyle bıkmışımki kendimden kurudum düştüm dalımdan Öyle bıkmışımki kendimden kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan sen benden gittin gideli Sanki ruhum çıktı canımdan sen benden gittin gideli Hani bir şiirim vardı sana yazdığım, ağlaman zindan olduğu bir ülkede, Ben prenses, sense prens olacaktım Karanlığı yenecektik, mapuslar, sadece ağlamayı zindan edecekti Yarınlar olasada kıracaktık umut sürgününü, ayrılık zincirini, hatırlarmısın hasret kelebeği, hatırlarmısın gözleri mehtaba benzeyen zalim erkek Hatırlayamazsın, çünkü sen unutmaya sevdalısın bense sana sevdalı Ben şimdi yorgun bir şair gibi, Ben şimdi yüreğini alınteri ile kazanan bir işçi bedeni gibi, yorgun, argın, kimsesiz, sensiz, şerefsiz ve seni seviyorum seni sevmeme neden olan bir şey var, bilmiyorum Bir cefam var idi bin oldu aktı gözüm yaşı sel oldu Bir cefam var idi bin oldu aktı gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu sen benden gittin gideli Yaz baharım döndü kış oldu sen benden gittin gideli Grup ÇığLık |
|