![]() |
Unut Beni Cannnn |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unut Beni CannnnBu kaçıncı gece hasretinle yandığım Kaçıncı gece yıldızları yıkadığım göz yaşlarımla? Mesafeler yırtıldı hıçkırıklarımla Bosnalı kadınlar duydu feryadımı ![]() Sen, sen duymadın mı can? Ne vardı bu kadar uzak yerlerde açacak? Benden uzak o iklimlerin, Benden uzak o şehrin, Kahrolası o kalabalıkların Benim kadar ihtiyacı mı vardı sana, Benim kadar hasret çekti mi Kahrolası o şehrin semaları, Benim kadar yandı mı? Ne vardı can? Ne vardı uzak iklimlerde açacak? Ne vardı Kendimizi bu kadar kahredecek? Kara trenler umut olmamalıydı, uzayan yollarda kalmamalıydı bakışlar ![]() Dünya, bir tek nokta olmalıydı can ![]() ![]() ![]() Bir tek noktada doğmalıydık ![]() Dönüp dönüp sana varmalıydı yollar, Ben, hep hasret türküleri söylememeliydim, Sen, hep hasret şiirleri okumamalı ![]() Hasret diye bir söz olmamalıydı lügâtlarda Geceler boyu hergün göz yaşlarımla ıslanmamalıydı yıldızlar ![]() Gönlüm bu sevdaya dar gelir oldu Boğuyor karanlıklar can ![]() ![]() ![]() Mesafeler kurşun oldu amansız, Feryadıma şahit oldu yıldızlar Can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasretin ağır bir yük omuzlarımda ![]() Ben çekmekten usandım, sen usanmadın mı? Bildim, bitmeyecek bu hasret! Uzak iklimlerde açmış iki çiçeğiz ![]() Hangimiz gelsek diğerinin yanına, Kuruyup, kaybolacağız ![]() Ben, kıraç topraklara döndüm can, Ben, kurumuş dereler gibiyim ![]() Issız mağaralarda kaldı umudum ![]() Belli bu sevda kahredecek bizi, Unut be can ![]() ![]() ![]() Unut bu sonu gelmez sevdamızı ![]() ![]() ![]() bırak yeni güneşler doğsun semalarında bulutlar gizlemesin yıldızlarını yeniden başlasın herşey yeniden doğ bensiz şafaklarda ![]() Unut can, unut senin için yazdığım sevda şiirlerini ![]() De ki; bir rüya idi bitti ![]() De ki; bir hayaldi, solgun aynalarda yansıyan ![]() De ki; bir romandı, sonu koskoca bir hiçle biten ![]() Unut beni can, Unut vakit varken ![]() ![]() ![]() Bırak hasretin bana kalsın ![]() Varsın cehenneminde kavrulsun gönlüm ![]() Ben yine her gece saçlarını koklayayım uzak yıldızlarda ![]() Gözlerimde takılı kalsın hayalin ![]() Sen unut can, sen unut! Kahredersem, Milyon kere kahrolayım! NuMan Hadi ve Mehmet Taş Şiirin Vıdeosu Not:Bu şiiri SiMoNe arkadaşımız yayınLamıştı fakat amatör şiir bölümündeydi bu şiirin yazarı Numan Hadi hem bunu beLirtmek için hemde Vıdeo sunu sizLerLe payLaşmak istedim ![]() |
![]() |
![]() |
|