Biri Babalar Günü, Biri Gittiğin Gündü : ( |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biri Babalar Günü, Biri Gittiğin Gündü : (İşte bir babalar günü daha sensiz geçiyor Sensiz,yanlız ömrümden ![]() bir bilsen nasıl hasretim sana,sana ve gül kokuna bir bilsen ne acı şu yokluğun,ne acıdır bu zamansız ayrılıklar Yokluğunda neler çektim bir bilsen her babalar günü ve 07 mayis ta![]() ![]() ![]() Vuruyor beni taa derinlerden bir yerden bir çocuk ağlıyor içimde sessiz hıçkırıklara boğulmuş, o her akşam pencerede gelmeni bekleyen çocuk ![]() Kokuna hasret,sesine hasret,sana hasret her yanım ![]() Alışılmıyor bu acıya, hergün biraz daha yakıyor yüreğimi sessiz gidişin,sessiz,kimsesiz,öksüz gidişin ![]() İki damla yaş saklarım gözlerimde,dökülürler onlarda her babalar günü ve 07 mayis ta ![]() Biri babalar günü biri gitiğin gündü! Bir bilsen nasıl hasretim sana, sana ve gül kokuna Bir gece rüyamda gördüm elin değdi saçıma,tam 2 ay yeti bana ![]() ![]() Bir hasretin sonrasıydı gidişin sicak bir yaz günüydü ![]() Bir hastahane kapısında öğrendim gittiğini ![]() Çöktüm basamaklarına ![]() ![]() yaş dökülmedi gözlerimden dökülemedi ![]() Ah bir bilsen nasıl hasretim sana, sana ve o gül kokuna İki damla yaş birikir gözlerimde ve dökülür işte ![]() her babalar günü ve 07 mayis ta![]() Biri babalar günü biri gittiğin gündü ![]()
|
|
|
|