![]() |
Bende Sana Yetecek Kadar Ben Kalmadı!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bende Sana Yetecek Kadar Ben Kalmadı!!!Sus pus olmuş, puslu bir İstanbul'muydu yüzün, yoksa çok bildik hüzünler mi taşınmıştı yüzüne Dolmabahçe da çay tadında ![]() ![]() ![]() ![]() Divit ucuyla yazılmış bir aşkın sureti vardı avuçlarında, tarih bir başka iklimin kıvamını gösteriyordu ![]() Ben rehnedilmiş yelkovan gibi ![]() ![]() ![]() yüreği takvim yokuşlarında ![]() ![]() ![]() Sinemada elinin elimde terleyişinin bir anlamı olmalı, sesinin sesimde yankılanmasının ![]() ![]() ![]() üzülmüş ya da sevinmişsin de tesadüfen akmış yüzün içime ![]() ![]() ![]() seyir defterimde ![]() ![]() seyrediyorum ![]() ![]() ![]() Kadın Beyoğlu'nun bir kış akşamında, üstündeki deri montun sahibine küs, soğukluğundan muzdarip yürüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çözmüyordu, bazı Aralık akşamlarında ![]() ![]() ![]() yaralı bir öyküyü taşıyordu adam ![]() ![]() ![]() bir hüzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüğün yüzünde dünya güzeli bir kadının kehaneti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatı, bir başkasının pantolonu gibi, küçültülmüş, daraltılmış ![]() ![]() ![]() yani pantalonu pantalon yapan anılar, bazı ilkbahar bereleri yüzünden yapılan yamalar, ter tüketen yazlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() büyük geliyor artık hayat! Bir aşkı paylaşmak için çok geç, bir paylaşıma aşık olmak içinse erken ![]() ![]() ![]() zaman ![]() ![]() ![]() Bende sana yetecek kadar ben kalmadı ![]() ![]() ![]() Yılmaz Erdoğan ![]() |
![]() |
![]() |
|