![]() |
Çekil Git |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çekil GitÇekil Git Artık Düşlerimden, Bıkıp Usanmadın mı Benden Artık ? Gözlerimden, Yüreğimden, İçimden, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokunma, Kirletirsin Beyazları, Konuşma, Tüketirsin Satırları, Mehtabı Bırak, Doğan Ayrılık, Çekil Git, Şafak Gelen Aralık ![]() ![]() ![]() Kanıyorum Zaten, Uzak Dur Benden, Sebebin Olurum, Yakanın Olurum, Çekil Git Yolumdan, Ölümün Olurum, ![]() ![]() ![]() Konuşma, Nefesini Al Benliğimden, Ben Soluğunu Kesmeden, Sus Demeden, Sus Ne Olur, Söylemeden, Git, Bir Daha Allah Aşkına, Hiç Dönmeden ![]() ![]() ![]() Yıkıl Git Artık Hayallerimden, Kumdan Evlerin, Yıkıldı Artık, Taşlarımdan, Oyuncaklarımdan, Beynimden, ![]() ![]() ![]() Uzanma, Karaya Çalarsın Günlerimi, Söylenme, Devrik Tümcelerim Olursun, Ne Öznesini, Ne Yüklemini Kurtarabilirsin Çekil Git, Bırak, Bütün Düşüncelerimi ![]() ![]() ![]() Yaralıyım Zaten, Şöyle Dur Gönlümden, Derdin Olurum, Korun Olurum, Çekil Git, Harın Değil, Külün Olurum, ![]() ![]() ![]() Kal Yerinde Öylece, Ses Etme, Mevsimler Solsun Senelerce, Mümkünse Çıkmasın, O İki Hece, Öldü de, Bitsin Bu İşkence ![]() ![]() ![]() Ya da Bir Sonbahardı, Sarardı de, Düşen Her Bir Yaprakta, Uzaklaştı de, De ki, Gövdeden Dal Kırıldı, Kopan Candı, Yıkıldı de, Deki Öldü, Öldü de ![]() ![]() ![]() Yaşamaz de, Olsun de, Deki Bitti, Bitti de ![]() ![]() ![]() Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı, Sonra Toprağa Karıştı, Kurudu de, Soldu de ![]() ![]() ![]() Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alın Yazısı Gibi Görme, Değilim Birşeyin, Olmadım Hiçbir Şeyin, Çekil Git Artık, Ne Olur Çekil Git, Kötü Söyletme ![]() ![]() ![]() Yaşamaz de, Olsun de, Deki Bitti, Bitti de ![]() ![]() ![]() Kardı Yağdı, Yağmurdu Aktı, Kurudu de ![]() ![]() ![]() Sonra Toprağa Karıştı, Soldu de ![]() ![]() ![]() Ne Bileyim İşte, Kısaca Öldü de ![]() ![]() ![]() Ne Dersen de ![]() ![]() ![]() MURAT İNCE |
![]() |
![]() |
|